Bosch wasmachine WAT28321 Outlet review

Bosch wasmachine WAT28321 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAT28321 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch wasmachine WAT28321: zuiniger dan de zuinigste
De Bosch wasmachine WAT28321 wast tot 7 kilogram wasgoed efficiënt schoon. Niet alleen is dit apparaat 30% zuiniger dan energieklasse A+++, het is ook enorm stil, duurzaam en het is geschikt voor mensen met een allergie.
Een stille en zuinige wasbeurt
Dit huishoudelijk apparaat maakt gebruik van de nieuwste technologieën en wasprogramma's. Zo is het voorzien van de EcoSilence Drive, dit betekent dat de motor koolborstelloos is. Hierdoor is de machine enorm stil. Ook zal je wasgoed duurzaam gewassen worden. Met een energieklasse A+++ – 30% is dit apparaat 30% zuiniger dan andere wasmachines met een energieklasse A+++, wat de meest zuinige klasse is. Verder past dit apparaat zich aan aan de hoeveelheid wasgoed. Bij minder wasgoed zal ook minder water en energie gebruikt worden door de slimme ActiveWater-sensor.
Een wasmachine voor iedereen
Dit apparaat heeft uitlopende functies. Zo is deze machine uitgerust met het VarioPerfect-programma. Deze functie zorgt voor een verkorting van alle wasprogramma's. Bovendien zal je minder tijd besteden aan het onderhoud. De wasmiddellade heeft namelijk een zelfreinigende functie. Daarom is dit apparaat ook erg geschikt voor mensen met een drukke levensstijl. Ook als je last hebt van allergieën is dit apparaat geschikt. Het heeft namelijk een anti-allergie programma met een ECARF certificaat. Dit is het keurmerk voor anti-allergeen.
Een functionele wasmachine met veel extra's
Dit apparaat zorgt voor veel gemak. Zo zijn de programma's gemakkelijk te selecteren met een grote draaiknop. Verder heeft het apparaat een groot, duidelijk led-scherm. Hierop wordt onder andere de (resterende) wastijd aangegeven. Ook zal er zorgvuldig met je wasgoed worden omgegaan. Dit apparaat bevat namelijk de VarioTrommel. Deze wastrommel heeft een aangepaste structuur met een extra zachte wasbeurt als gevolg.
Deze wasmachine is ideaal als je op zoek bent naar een zuinig apparaat. Naast de standaard functies heeft dit huishoudelijke apparaat veel extra's dankzij de toepassing van nieuwe technologieën. Hierdoor bespaar je tijd, zal er zacht met je wasgoed worden omgegaan en is dit apparaat uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Laatst bekende prijs: € 447.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WAT28321 Outlet reviews

About the Author