Bosch wasmachine WAT283B2NL Outlet review

Bosch wasmachine WAT283B2NL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAT283B2NL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Echt zuinig wassen met de Bosch WAT283B2NL Wasmachine
Bijzonder stil, zeer energiezuinig én milieubewust wassen met de Serie 6 Wasmachine van Bosch. Dankzij de slimme programma-opties was je tot wel 65% sneller óf 50% zuiniger dan met vergelijkbare wasmachines.
Bespaar geld en spaar het milieu dankzij de AciveWater-technologie
Met de Serie 6 wasmachines van Bosch verbruik je nooit meer water en energie dan nodig. De WAT283B2NL is maar liefst 30% energiezuiniger dan wasmachines met een A+++ energielabel. De wasmachine maakt daarnaast gebruik van de ActiveWater-technologie waarbij drie efficiënte componenten worden gecombineerd:
Sensorgestuurde, continue beladingsherkenning
Geoptimaliseerde opwarming van het water
Het Vario-trommelsysteem
 Samen zorgen deze componenten voor de perfecte behandeling van je wasgoed:
De sensor stemt het waterverbruik af op de textielsoort en de hoeveelheid was. Hiermee wordt waterverspilling voorkomen.
De geoptimaliseerde watertoevoer zorgt ervoor dat de was sneller en gelijkmatiger geweekt wordt. Het water wordt op een zachte manier aan het water toegevoegd.
De Vario-trommel, die dankzij de druppelvormige structuur en zachte was-meenemers extra teder met je wasgoed omgaat, zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft.
Uiterst stil, ook tijdens het centrifugeren
Door de vernieuwde vormgeving van de wanden heeft de machine meer stabiliteit en worden trillingen verminderd. Daarnaast heeft de wasmachine een verbeterde isolatie. Hierdoor is de Serie 6 zeer stil (tot 49dB). Oók tijdens het centrifugeren (76 dB).
Efficiënt je was wegwerken
Selecteer één van de slimme programma-opties, Speed of Eco, om nog efficiënter te wassen. Wil je even snel een wasje draaien dan verkort de Speed-optie de wastijd tot wel 65%. Heb je meer tijd? Kies dan de Eco-optie. Het programma zal langer duren maar is daardoor wel tot 50% energiezuiniger. Nog zuiniger wasssen? Met de 24-uurs startuitstel programmeer je de machine zo dat hij pas aan het werk gaat wanneer je profiteert van gunstigere stroomtarieven.
Ook vergeten was is geen probleem meer. Met de handige bijvul- en pauze functie kun je het wasprogramma tussentijds pauzeren om nog even die vergeten sok toe te voegen. Zo blijf je nooit meer met wasgoed zitten.
ECARF Anti-allergie certificering
De Bosch wasmachine is ECARF gecertificeerd. Het speciale anti-allergie wasprogramma heeft het ECARF anti-allergeen keurmerk. Ideaal voor mensen met allergieën of voor het wasgoed van de baby wat het huidje van je kleintje niet irriteert.

Laatst bekende prijs: € 448.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WAT283B2NL Outlet reviews

About the Author