Bosch wasmachine WAT28640NL Outlet review

Bosch wasmachine WAT28640NL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAT28640NL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch i-DOS wasmachine WAT28640NL
De Bosch i-DOS WAT28640NL wasmachine is een innovatief toestel dat niet alleen stiller en efficiënter wassen mogelijk maakt. Het beschikt namelijk ook over de functie om automatisch de hoeveelheid wasmiddel te doseren die per wasbeurt nodig is.
i-DOS – een innovatief systeem voor een automatische dosering
Het unieke i-DOS systeem van Bosch maakt twijfelen over de juiste hoeveelheid wasmiddel per wasbeurt voorgoed verleden tijd. Dit innovatieve en volledig automatische systeem maakt gebruik van slimme sensoren en geautomatiseerde programma's om de juiste dosering per wasbeurt verkrijgen.
De efficiënte dosering zorgt ervoor dat je nooit teveel wasmiddel toedient en helpt je dan ook te besparen zodat je niet nodeloos veel wasmiddel meer toevoegt. Hoe meer wasmiddel je erin gooit, hoe meer water het toestel zal verbruiken om al dat wasmiddel weer weg te kunnen spoelen. Aangezien elke kledingsoort andere vereisten heeft qua wasomstandigheden zorgt dit systeem ervoor dat deze gerespecteerd worden door de dosering hieraan aan te passen. Zo zullen jouw kleren langer meegaan!
Je hoeft alleen maar vloeibaar wasmiddel in het reservoir te doen en de machine zorgt er vervolgens voor dat de verschillende soorten kleding niet alleen van het juiste programma, maar ook van de optimale hoeveelheid wasmiddel worden voorzien.
EcoSilence Drive – Krachtig wassen in stilte
Dankzij het EcoSilence Drive systeem van de Bosch i-DOS WAT28640NL wasmachine kun je nu duurzaam en zuinig wassen in volledige stilte. De koolborstelloze motor is namelijk extreem stil wanneer deze draait.
VarioPerfect – een innovatieve trommel
De trommel van de Bosch i-DOS WAT28640NL is vervaardigd met een unieke structuur om efficiënt en teder te kunnen wassen. Dankzij het schuine relief kan de wasmachine, met de draairichting, zorgen voor meer of net minder weerstand. Hierdoor blijft delicate kleding extra beschermd. Je kunt ook extra grondig wassen.
De trommel is groot en heeft een extreem groot laadvermogen van maar liefst 8 kg. De inhoud bedraagt zo'n 63 liter!
Dankzij de handige bijvul functie kun je tijdens een programma eenvoudig extra was toevoegen. Het waterniveau binnenin zal tijdelijk wat dalen zodat je vloer niet onder water komt te staan.

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WAT28640NL Outlet reviews

About the Author