Bosch wasmachine WAT28644NL review

Bosch wasmachine WAT28644NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WAT28644NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Slim en efficiënt omgaan met je was met de Bosch WAT28644NL
Geen gedoe meer met zoekgeraakte wasbolletjes en bedenken hoeveel wasmiddel je nodig hebt. Het i-DOS systeem regelt dat gewoon helemaal zelf. En dankzij ActiveWater Plus wordt bovendien nooit te veel water verbruikt. Dat betekent zuinig én efficiënt wassen.
Perfect schone was terwijl je wasmiddel én water bespaart
Het blijft altijd een beetje een gok: hoeveel wasmiddel gebruik je voor deze was? Te weinig kan ervoor zorgen dat er vlekken achterblijven of dat het niet fris ruikt na de was. Te veel wasmiddel kan juist weer resulteren voor een hoger waterverbruik en het achterblijven van zeepresten of een grauwe sluier op je wasgoed.
Met i-DOS van Bosch hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Dankzij speciale sensoren wordt je wasgoed gewogen, gescand op vuilheid en, in het automatische programma ook geanalyseerd op textielsoort. De WAT28644NL bepaalt vervolgens zelf het ideale wasprogramma. Het enige wat jij nog hoeft te doen is, eens per 20 wasbeurten, het doseerbakje te vullen met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter.
Bij te veel wasmiddel moet de wasmachine extra spoelen om alle zeepresten te verwijderen. Met i-DOS bespaar je dus ook nog eens op je waterverbruik. En dat kan oplopen tot wel 7062 liter water per jaar!
Nog meer features om je waterverbruik terug te dringen
Nog meer water bespaar je dankzij de ActiveWater Plus-technologie: De sensorgestuurde beladingsherkenning, geoptimaliseerde wateropwarming en het speciale trommelsysteem helpen om waterverspilling te voorkomen. Een sensor in de trommel stemt het waterverbruik af op het soort en de hoeveelheid was. Het water wordt vervolgens op een milde en zachte manier de trommel in gelaten. Dankzij de VarioSoft-trommel wordt het water beter en sneller verdeeld. Zo wordt er efficiënt met water omgegaan en bespaar je op je hoeveelheid die je per wasbeurt verbruikt.
VarioPerfect: bespaar tot 65% aan tijd of 50% aan energie per wasbeurt
Met VarioPerfect kun je je wasjes tot wel 65% sneller draaien met de SpeedPerfect-functie. Handig als je een keer weg moet en nog net even die ene was wil wegwerken.
Was je vooral in het weekend of avonduren en maakt het eigenlijk niet uit hoe lang die was duurt? Dan kun je kiezen voor de EcoPerfect-functie. Daarmee bespaar je tot wel 50% aan energie per was! Kun je gebruik maken van voordelige dal-tarieven voor je energie, dan kun je met de startuitstel je wasmachine programmeren om juist tijdens deze uren de was te draaien.
En wakker liggen van het geluid van de wasmachine is niet nodig. Dankzij de EcoSilence Drive is de Bosch WAT28644NL zeer stil, zelfs tijdens het centrifugeren (48dB tijdens het wassen en 72dB tijdens het centrifugeren).
Efficiënt en duurzaam omgaan met je wasmiddel, water, tijd en energie. Met de Bosch WAT28644NL kan het allemaal!

Laatst bekende prijs: € 644.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WAT28644NL reviews

About the Author