Bosch wasmachine WNAT323471 review

Bosch wasmachine WNAT323471 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch wasmachine WNAT323471

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Energiezuinige wasmachine voor het kleine gezin
De Bosch WNAT323471 is een compacte wasmachine met 7 kg capaciteit voor gezinnen tot 4 personen. Dankzij energiebesparende functies zoals VarioPerfect en ActiveWater Plus is dit apparaat 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++.
Was sneller en effici├źnter met VarioPerfect
Met de Bosch WNAT323471 heb je alle controle over de snelheid en de energiezuinigheid van het wasproces. Met de VarioPerfect-technologie kies je voor een snel wasresultaat of juist een uiterst energiezuinige wasprogramma. Met de SpeedPerfect-modus is het wasgoed tot wel 65% sneller schoon en met de EcoPerfect-modus bespaar je tot wel 50% energie.
Houd je waterverbruik onder controle met ActiveWater Plus
De ActiveWater Plus-technologie van Bosch voorkomt waterverspilling en stemt de hoeveelheid water nauwkeurig af op de hoeveelheid wasgoed. Het wasgoed wordt altijd gewogen zodat het wasprogramma nooit meer water verbruikt dan nodig is. Daarnaast verdeelt de VarioTrommel het water zodat elke druppel water optimaal benut wordt.
Wassen op elk moment van de dag
Met de Bosch WNAT323471 kun je op elk moment van de dag een wasje draaien. Dankzij de EcoSilence Drive is deze wasmachine extreem stil zodat je ook 's nachts kun wassen zonder dat je wordt wakker gehouden. Met de ingebouwde timer kun je de eindtijd instellen tot wel 24 uur in de toekomst zodat je precies kunt plannen wanneer het wasprogramma klaar moet zijn.
De Bosch WNAT323471 wasmachine is de ideale keuze voor kleine huishoudens die optimale controle willen hebben over hun tijd en energierekening.

Laatst bekende prijs: € 544.00

Bekijk alle Bosch wasmachine WNAT323471 reviews