Bosch wasmachine WVG30442NL review

Bosch was/droog-combinatie WVG30442NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch was/droog-combinatie WVG30442NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Wassen en drogen in één machine
De Bosch wasmachine WVG30442NL levert grote prestaties als wasmachine en als droger, is zuinig, extreem stil en duurzaam. Dat kan allemaal in een apparaat van 60 bij 85 centimeter, dus hij is ook nog ruimtebesparend.
Zuinig en bijzonder goed
Met deze machine kun je tot 7 kilo wasgoed tegelijk verwerken en 4 kilo was drogen, en dat kan in de Bosch wasmachine WVG30442NL ook nog met een laag energieverbruik. Bovendien heeft deze wasmachine een A voor het wasresultaat en een A voor het droogresultaat, dus de Bosch wasmachine WVG30442NL is gewoon heel goed. Het zal je niet verbazen dat ook de energie-efficiëntieklasse een A heeft gekregen. Je bent dus verzekerd van de beste prestaties tegen lage kosten. De Bosch wasmachine WVG30442NL heeft een koolborstelloze motor waarop je 10 jaar garantie krijgt. Bij het centrifugeren op de hoogste stand, bij een toerental van 1500, is er maximaal 74 decibel te horen. Als de machine gewoon draait komt het geluidsniveau niet boven de 47 decibel, en dat is bijzonder stil.
Hygiënisch schoon voor elke soort was
De Bosch wasmachine WVG30442NL biedt je 16 wasprogramma's waaronder een speciaal programma voor beddengoed, een programma voor wol of handwas en een programma voor zijde. Bovendien is er een trommelreinigingsprogramma dat voorkomt dat er vetluis, een grijze afzetting van resten waspoeder en vuil, in je wasmachine kan ontstaan. Er is ook een keuzemogelijkheid voor halve belading en een startuitstel-functie. De Bosch wasmachine WVG30442NL is ECARF gecertificeerd en dat betekent dat er een speciaal anti-allergie wasprogramma op zit dat getest en goedgekeurd is. Heb je een keer haast, dan is er een VarioPerfect programma dat de wascyclus in minder dan de helft van de tijd uitvoert. Deze was-droogcombinatie is uitgevoerd met het ActiveWater Plus-systeem. Met behulp van een sensor wordt het waterverbruik exact afgestemd op de inhoud van de trommel. De Bosch wasmachine WVG30442NL houdt daarbij rekening met de textielsoort en het gewicht om waterverspilling te voorkomen. Het gemiddelde waterverbruik is 64,5 liter per cyclus, maar dat kan dus aanzienlijk lager zijn.

Laatst bekende prijs: € 778.00

Bekijk alle Bosch was/droog-combinatie WVG30442NL reviews

About the Author