Candy wasmachine AQUA1041D1 review

Candy wasmachine AQUA1041D1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Candy wasmachine AQUA1041D1

Name
Review score

Product informatie:

Een energiezuinige machine van Candy
Met een wasmachine van Candy weet je altijd zeker dat je een machine in huis hebt waar je nooit teveel aan energiekosten aan kwijt bent. Dit is een wasmachine die een zeer gunstig energielabel heeft en die daarnaast een flinke inhoud in de wastrommel heeft.
16 verschillende programma's voor je was
Er zijn heel wat verschillende soorten was te bedenken. Over het algemeen wordt deze was allemaal in dezelfde wasbeurt gedaan, met uitzonderingen als fijne was, witte was of bonte was. Deze Candy heeft maar liefst 16 verschillende wasprogramma's voor je klaarstaan. Het mooie hieraan is dat de Candy AQUA1041D1 bijvoorbeeld een eigen programma heeft voor je sportoutfit, voor je wollen was of voor je handwas. Kies gewoon het juiste programma en je weet zeker dat je was helemaal perfect uit de wasmachine komt.
Je was snel klaar met de Rapid programma's
Soms moet een was heel grondig gedaan worden, maar er zijn ook momenten dat je een was juist heel snel nodig hebt. De Candy heeft hier een aantal speciale opties voor. Kies voor de Rapid 30 of Rapid 59 om je was respectievelijk 30 of 59 minuten te laten wassen. Zo weet je tenminste zeker dat je jouw favoriete outfit morgen alweer aan kunt trekken.
Een fraaie, compacte wasmachine
Wasmachines hoeven niet altijd reusachtige, zware apparaten te zijn. Integendeel! Deze Candy AQUA1041D1 is voor een wasmachine behoorlijk handzaam. Hij kan daardoor makkelijker verplaatst worden en is ook te plaatsen op plekken waar misschien wat minder ruimte is. Denk daarbij aan een studentenkamer, een klein appartement of zelfs een caravan! Deze wasmachine van Candy schuif je overal eenvoudig tussen. Dit neemt overigens niks weg van de kwaliteit van de Candy AQUA1041D1, die zijn werk helemaal perfect voor je uitvoert.

Laatst bekende prijs: € 377.95

Bekijk alle Candy wasmachine AQUA1041D1 reviews