Electrolux wasmachine EWS1264SNU review

Electrolux wasmachine EWS1264SNU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux wasmachine EWS1264SNU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Handig kleine wasmachine met buitengewoon goede prestaties
De Electrolux EWS1264SNU is een slanke, kleine machine met een buitengewone goede prestatie. Bespaart maar liefst 37% aan ruimte en is zeer gemakkelijk in gebruik.
Kleine ruimte, geweldige prestaties
De Electrolux EWS1264SNU is een slanke wasmachine met een capaciteit van 6 kilo, die 37% minder aan ruimte inneemt en tóch een geweldige zorg aan je wasgoed biedt. Dankzij het intelligente OptiSense-systeem wordt de cyclus aan de lading wasgoed aangepast en krijgt je kleding in elke situatie het hoogste niveau van zorg, ongeacht of je een volle wasmachine hebt of slechts enkele kledingstukken in de trommel. Wat uiteraard meehelpt is het FUZZY-LOGIC-systeem, die de hoeveelheid wasgoed eerst analyseert, waarna het door jou geselecteerd wasprogramma van begin tot eind aan de belading wordt aangepast.
Aanpassen aan jouw planning
Voorzien van de modernste technologieën om een optimaal schone was tegen de minimale hoeveelheid tijd, water en energie te bewerkstelligen, beschikt de Electrolux EWS1264SNU over EcoInfo™, waarmee je het energieverbruik nauwkeurig in de gaten kunt houden. Zeer handig is TimeManager®, waarmee je de verschillende cycli kunt aanpassen: je was is klaar op het door jou gewenste tijdstip. De duur van elke wascyclus is af te stemmen op de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om je kleding schoon en droog uit de machine te krijgen. Een extraatje is de functie uitgestelde start, waarmee je met één druk op de knop de start van een wascyclus tot maximaal 20 uur kunt uitstellen.
Snel schoon
Licht vervuild wasgoed wordt in slechts twintig minuten gereinigd wanneer je gebruik maakt van het Mini-programma. Daarmee is je favoriete kleding binnen een mum van tijd weer schoon! In de trommel is er voldoende bewegingsruimte voor je wasgoed, waardoor zelfs de teerste weefsels schoon worden zonder een al te grote belasting. Het zijde-programma maakt dat ook je kostbare zijden kledingstukken een zachte behandeling krijgen, waardoor ze langer mooi blijven.
Het ruimtebesparende formaat van de Electrolux EWS1264SNU doet absoluut geen afbreuk aan de prestaties. Deze wasautomaat is bovendien voorzien van de meest vernuftige opties om het doen van de was aan jouw planning aan te passen.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Electrolux wasmachine EWS1264SNU reviews

About the Author