Haier wasmachine Haltys HW80-BPD14756 review

Haier wasmachine Haltys HW80-BPD14756 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Haier wasmachine Haltys HW80-BPD14756

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Haier HW80-BPD14756, een zeer zuinige wasmachine
De Haier HW80-BPD14756 is een zeer energiezuinige wasmachine met een aantal moderne, handige opties. Hij beschikt over 16 wasprogramma's en heeft een ruime wascapaciteit. De centrifugeersnelheid is handmatig in te stellen en hij heeft een kinderslot.
Wassen als maatwerk
De Haier HW80-BPD14756 is een goed presterende wasmachine waarmee het wassen van speciale kleding tot een peulenschil wordt. Met maar liefst zestien verschillende wasprogramma's biedt hij ook een efficiënt wasprogramma voor je fijnste was, die je zo goed mogelijk beschermd wilt zien. Daarbij kan je de centrifugeerfunctie handmatig instellen, of gebruik maken van de standaard 1400 omwentelingen per minuut. Zo pas je ook de centrifugeersnelheid aan op de eigenschappen van je was. Hierdoor blijven je kleren veel langer schoon en goed.
Makkelijk te bedienen, ook handmatig
Alle functies bedien je via het gemakkelijk te programmeren en af te lezen digitale display. Wil je voorkomen dat iemand iets aan je wasprogramma's wijzigt? Dan is het handige kinderslot echt een uitkomst. Dan ben jij de enige die deze HAIER HW80-BPD14756 op de juiste manier mag bedienen. Werk ook zeker met de SmartDosing-functie, die de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter afstemt op de aard van je was. Niet alleen bespaar je hiermee wasmiddel en is het beter voor het milieu. Ook je was blijft langer mooi. Deze wasmachine herkent de hoeveelheid was en past daar zijn watergebruik op aan. Ook dit levert je voordeel op. Ook is hij voorzien van anti-bacteriële pakkingen, waardoor micro-organismen geen kans krijgen om je was te besmetten.
Je bespaart op je energierekening
Via de resttijdindicatie zie je meteen hoe lang je HAIER HW80-BPD14756 nog nodig heeft om zijn programma af te werken. In de tussentijd kun je ongestoord iets anders doen. Wil je gebruik maken van voordelige nachtstroom, dan laat je met de optie uitgestelde start je machine pas lopen als het voordelig is. De zeer zuinige Inverter-motor zorgt ervoor dat je wasmachine zo min mogelijk energie verbruikt. Deze wasmachine is ingedeeld in de allerhoogste energie-efficiëntieklasse A+++. Dit zorgt gegarandeerd voor een flinke besparing op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Haier wasmachine Haltys HW80-BPD14756 reviews

About the Author