Indesit was/droog-combinatie XWDA751480 Outlet review

Indesit was/droog-combinatie XWDA751480 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit was/droog-combinatie XWDA751480 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Indesit XWDA751480 was-droogcombinatie
Deze Indesit was-droogcombinatie heeft als sterke punt zijn ruime keuze aan handige was – en droogprogramma's. De snelle wasprogramma's maken hem voor een druk huishouden. Daarnaast bespaart deze machine de nodige ruimte.
Wasprogramma's
Bijzonder aan deze Indesit was-droogcombinatie is de uitgebreide keuze aan handige wasprogramma's. Bijzondere programma's zijn bijvoorbeeld 'Anti-geur cyclus', voor zowel synthetische stoffen als katoen. Ook zijn er verschillende eco-programma's op de machine te vinden. Heb je een drukke dag en wil je snel een was kunnen draaien, dan kan je voor het express-wasprogramma kiezen. Er staat ook een gecombineerd was-droog programma op deze machine. Met het snelste was-droog programma kan je in slechts 45 minuten gewassen én droge kleding uit de trommel halen. Handig als er onverwacht iets gewassen moet worden dat je snel nodig hebt. Overzicht van andere eigenschappen:
Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM
Wascapaciteit: 7 kg
Droogcapaciteit: 5 kg
Energie efficiëntieklasse: A
Bediening met knoppen en draaiknop
Handige functies op Indesit XWDA751480
Een handig systeem op deze was-droogcombinatie is de speciale sensor die vaststelt hoe droog het wasgoed is. Zodra de was droog genoeg is, stopt de machine met drogen. Het maakt hierbij niet uit hoeveel wasgoed erin zit. Met name kleding verslijt door dit systeem minder snel. De Indesit XWDA751480 heeft daarnaast een spoeling (anti-geur cyclus) om nare luchtjes uit je kleding te houden.
Uniek aan de Indesit XWDA751480
Deze efficiënte was-droogcombinatie geeft al je wasgoed de behandeling die het nodig heeft. In de ruime keuze aan programma's vind je bovendien snelle was-droog programma's voor op je drukke dagen.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Indesit was/droog-combinatie XWDA751480 Outlet reviews

About the Author