Indesit wasmachine BWE 71483 W NL review

Indesit wasmachine BWE 71483 W NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit wasmachine BWE 71483 W NL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Indesit wasmachine BWE 71483 W NL
Deze wasmachine van Indesit heeft plaats voor zeven kilogram wasgoed. Bovendien beschikt de machine over diverse wasprogramma's en is er zelfs een Autoclean-programma dat er met één druk op de knop voor zorgt dat de machine optimaal gereinigd wordt.
Diverse wasprogramma's voor optimaal resultaat
Verschillende wasprogramma's maken het mogelijk om al jouw was optimaal te reinigen. Zo is er een programma dat speciaal geschikt is voor textiel van wol, maar kun je ook rekenen op een wasprogramma dat katoenen kleding optimaal reinigt. Er is zelfs een Shoe Sport-programma en een programma voor gymspullen, waardoor vuile sportkleding en sportschoenen weer fris uit de machine komen. Dankzij de Push&Wash-technologie hoef je geen moeite te doen om veel voorkomende vlekken te verwijderen. Je hoeft alleen maar de knop in te schakelen en vervolgens worden in een tijdsbestek van 45 minuten wel 20 of meer vlekken verwijderd. Het Autoclean-programma is ideaal om de wasmachine zelf ook eens grondig te kunnen reinigen. Het programma wordt ingeschakeld met één druk op de knop en er hoeft geen reinigingsmiddel toegevoegd te worden.
Zuinig met energie en het milieu
De energie-efficiëntieklasse van A+++ houdt in dat het apparaat zeer zuinig is met elektriciteit. Het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik komt neer op 174 kilowattuur. Dit scheelt in de kosten voor energie en is bovendien beter voor het milieu.
Veilig in gebruik
De Keylock-functie schakelt alle functies van het bedieningspaneel uit. Ideaal wanneer je kleine kinderen hebt die maar al te graag aan de toetsen van het bedieningspaneel komen. De AquaStop-functie wordt direct ingeschakeld als er eventuele lekkage wordt geconstateerd. Een beveiligingsklep schakelt de toevoer van water naar de machine uit, zodat er geen waterschade kan ontstaan. Met een wascapaciteit van zeven kilogram, verschillende reinigingsprogramma's en optimale energiezuinigheid, brengt deze Indesit wasmachine veel voordelen met zich mee. Meer dan genoeg voordelen om deze machine als een zeer welkome hulp in het huishouden te ervaren.

Laatst bekende prijs: € 339.00

Bekijk alle Indesit wasmachine BWE 71483 W NL reviews