Indesit wasmachine ITWD61252WEU Outlet review

Indesit wasmachine ITWD61252WEU Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit wasmachine ITWD61252WEU Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

wasmachine met bovenlader voor speciale was
De Indesit ITWD61252WEU is een energiezuinige wasmachine die raad weet met bijzonder wasgoed. Zo beschikt deze wasmachine met bovenlader over een Outdoor Wear wasprogramma dat waterdichte materialen zoals Gore-tex volledig intact laat.
Speciale verzorging voor buitensportkleding
Deze wasmachine met bovenlader onderscheidt zich van de concurrentie door het speciale Outdoor Wear wasprogramma. Dit wasprogramma is speciaal bedoeld voor wind- en waterdichte materialen zoals Gore-tex, polyester en nylon. Vanaf nu kun je al je buitensportkleding met een gerust hart in de wasmachine stoppen. Dit extra voorzichtige wasprogramma zorgt ervoor dat vezels niet beschadigen en het materiaal zijn beschermende eigenschappen behoudt.
Supersnel wassen
Deze wasmachine met bovenlader is niet alleen geschikt om bijzondere kledingstukken te wassen, je hebt ook de beschikking over supersnelle wasprogramma's. Is je overhemd niet vuil, maar wil je hem even snel opfrissen? Dan kies je voor een kort opfris-programma van 9 minuten. Daarnaast heb je de keuze uit een kort wasprogramma van 30 minuten en een volledige wascyclus van een uur.
Bespaar tot 70% energie met de Energy Saver
De Indesit ITWD61252WEU draagt het energiezuinige label A++. Dat komt gemiddeld neer op een verbruik van 173 kWh per jaar. Daarnaast heb je met de Energy Saver zelf de controle over hoeveel energie je bespaart tijdens het wassen. De Energy Saver gebruik je in combinatie met katoen-, jeans- en synthetische wasprogramma's om tot wel 70% energie te besparen.
Deze Indesit ITWD61252WEU is een energiezuinige wasmachine met bovenlader met bijzondere wasprogramma's voor buitensportkleding en snelle wasprogramma's om kleding in korte tijd op te frissen.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Indesit wasmachine ITWD61252WEU Outlet reviews

About the Author