Indesit wasmachine XWA71483XWEU review

Indesit wasmachine XWA71483XWEU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit wasmachine XWA71483XWEU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Snel wassen met een druk op de knop
Extra gemak
De Indesit XWA71483X W EU is een wasmachine die je het gemak biedt waar je naar op zoek bent. Het maximale vulgewicht van 7 kilogram, de grote opening voor het vullen van de trommel en 1400 toeren betekenen dat je een hoop was per keer kunt verwerken, die bovendien al redelijk droog uit de machine komt. Handig! Het Woolmark Gold certificaat en de vele speciale programma's garanderen goede zorg voor je kleding.
16 programma's
Het is ideaal dat je een wasprogramma kunt draaien dat aansluit op elk soort textiel dat je wil wassen. Deze Indesit wasmachine beschikt namelijk over maar liefst 16 verschillende programma's. Zo kun je de instellingen van de machine eenvoudig aanpassen van bijvoorbeeld wollen kleding naar sportkleding. Last van nare geurtjes die niet goed uit het textiel gaan? Geen probleem, want deze Indesit wasmachine zorgt er automatisch voor dat alle nare geurtjes verdwijnen met het gebruik van het wasprogramma: Anti Odor Cycle. Ook als je een kort wasje wil draaien, heb je de keuze uit meerdere korte programma's.
Push and Wash: met een druk op de knop start je je dagelijkse was
Snel een wasje draaien met zoveel mogelijk gemak? Dat is waar de Innex technologie in dit model je bij helpt. Met één druk op de Push and Wash knop start je de wasmachine voor je dagelijkse was. Programma selectie, extra functies en start worden allemaal door de machine zelf geregeld. Katoen en synthetische stoffen worden fris en schoon in slechts 50 minuten.
Slijtvast, stil en spaarzaam
De Indesit XWA71483X W EU heeft een koolborstelloze motor. Daar zit maar liefst 10 jaar garantie op. Bovendien vergt dit type motor een stuk minder onderhoud en maakt het de machine veel stiller. Met energieklasse A+++ is dit een zeer zuinig apparaat. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee: elke wasbeurt bespaar je op water en elektriciteit. Door te kiezen voor de Indesit XWA71483X W EU verbeter je je wasroutine. Bij elke was heb je plezier van het gemak dat het apparaat biedt en geniet je van schone kleding zonder slijtage aan de vezels.

Laatst bekende prijs: € 339.00

Bekijk alle Indesit wasmachine XWA71483XWEU reviews

About the Author