Indesit wasmachine XWE61452 review

Indesit wasmachine XWE61452 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit wasmachine XWE61452

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zeer goede basics en fijne extra features
De Indesit XWE61452 is een veelzijdige wasmachine met de goede prijs-kwaliteitsverhouding waar Indesit om bekend staat. De machine heeft een laadvermogen van 6 kg, een maximum aantal toeren van 1400 en handige extra's zoals startuitstel. Met 16 wasprogramma's is er altijd een ideaal programma voor jouw wasgoed. De wasmachine is bijzonder goed in het verwijderen van hardnekkige nare geurtjes door continue temperatuur controle, nieuwe bewegingen van de trommel en een extra spoeling.
Speciale programma's
De Indesit XWE61452 beschikt over maar liefst 16 verschillende wasprogramma's. Daarbij hoort een aantal wel heel bijzondere programma's. Een geniale toevoeging zijn de speciale sportprogramma's. Voor het sporten heb je vaak kleding van een ander type textiel. Daarnaast heeft dit wasgoed vaak meer uitdagende vlekken of nare luchtjes. Daarom is een speciale behandeling nodig. Zo wordt je sportkleding hygiënisch schoon zonder de stof te beschadigen. Omdat elke sport anders is, heb je bovendien de keuze uit verschillende opties. Water- of winddichte materialen hebben bijvoorbeeld een andere behandeling nodig dan fitness shirts. De wasmachine heeft daarnaast speciale programma's voor schoenen, gordijnen en zijde.
Het programma voor elke dag
Naast al deze bijzondere wasprogramma's heeft de XWE61452 ook een programma wat voor de standaard wasbeurt ideaal is. Indesit introduceert Innex: met één druk op de knop start je direct een programma voor je dagelijkse wasgoed. In slechts 50 minuten heb je alles schoon en fris.
Zuiniger wassen
Met energieklasse A++ is deze wasmachine redelijk zuinig. Bovendien is het apparaat voorzien van een motor zonder koolborstels, waardoor de machine duurzamer is en langer meegaat. Dankzij startuitstel kun je er zonder extra moeite voor kiezen nog milieuvriendelijker te wassen door de was te draaien tijdens de daluren van het elektriciteitsnet.
Met de Indesit XWE61452 haal je een wasmachine in huis die je helpt om je kleding extra fris en langer mooi te houden. Speciale wasprogramma's zijn afgestemd op het specifieke wasgoed. Dat alles voor een extreem goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Indesit wasmachine XWE61452 reviews

About the Author