Indesit wasmachine XWE81483XW review

Indesit wasmachine XWE81483XW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit wasmachine XWE81483XW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Indesit XWE81483XW
Geen enkel huishouden kan zonder een goede wasmachine. Met de Indesit XWE81483XW ben je verzekerd van kwaliteit. Zo beschikt dit moderne apparaat over speciale wasprogramma’s die elk materiaal brandschoon tevoorschijn laten komen.
Indesit XWE81483XW wast buitenlucht materiaal
De Indesit XWE81483XW is een zeer energie efficiënte A+++ wasmachine. Het apparaat een capaciteit van 8 kg, wat het een fantastisch apparaat maakt voor zowel grote als kleine huishoudens. Deze Indesit onderscheidt zich van andere machines omdat het ook technische materialen kan wassen. Denk bijvoorbeeld aan nylon en polyester, die vaak winddicht en waterdicht zijn omdat ze vaak in de buitenlucht worden gebruikt. Dankzij het speciale Outdoor Wear programma komen deze materialen er weer als nieuw uit. Het wassen verloopt in principe hetzelfde als bij een synthetisch programma op 30 graden. Wel wordt er tijdens het wassen meer rekening gehouden met het kwetsbare materiaal. Zo is er sprake van een lage mechanische trommelbeweging die de vezels van bijvoorbeeld Gore-Tex of polyester niet beschadigd.
Ideaal voor sporters en buitenliefhebbers
Deze wasmachine is ideaal voor personen die vaak met materialen in de buitenlucht willen werken. Je hoeft niet bang te zijn dat het materiaal in dit apparaat beschadigd raakt. Ook bij sporters is de Indesit XWE81483XW erg populair. De machine heeft namelijk maar liefst drie verschillende sportprogramma’s. Deze zijn geschikt voor bijna elke sport. Bovendien zijn ze vrijwel elk soort vuil de baas. Je kunt dus met een gerust hart sporten in de buitenlucht. Na het speciale wasprogramma ziet je sportkleding er weer mooi en schoon uit.
Diverse wasprogramma’s
De Indesit XWE81483XW heeft een ruime inhoud en veel mogelijkheden. Zo heeft de machine 16 wasprogramma’s met een gemiddelde wascyclus van 210 minuten. Gelukkig brengen deze programma’s weinig lawaai met zich mee. Het gemiddelde geluidsniveau voor wassen is 52 dB en voor centrifugeren 81 dB.
Na een paar uur weer brandschoon/h4> De speciale programma’s maken de Indesit XWE81483XW een unieke wasmachine. Voor sporters en liefhebbers van de buitenlucht is het ideaal dat deze machine geen problemen heeft met sportkleding, katoen, vezel en andere buitenmaterialen. Binnen een paar uur komt jouw kleding er weer brandschoon uit.

Laatst bekende prijs: € 360.00

Bekijk alle Indesit wasmachine XWE81483XW reviews

About the Author