LG F4J7VH2WD review

LG F4J7VH2WD review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG F4J7VH2WD

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De LG F4J7VH2WD wasdroogcombinatie voor veel comfort
De LG F4J7VH2WD is een moderne wasmachine, gecombineerd met een efficiënte wasdroger. Hij is zuinig met energie en via wifi te bedienen. Veel wasprogramma's en extra opties zorgen ervoor dat je voortaan geheel op maat kunt wassen en drogen.
Wassen en drogen in één apparaat
Heb je weinig ruimte in je washok? Dan is deze LG F4J7VH2WD wasdroogcombinatie voor jou echt een uitkomst. Deze machine van LG is namelijk een wasmachine en een wasdroger in één apparaat. Hij is echter meer dan alleen maar ruimtebesparend. Door zijn moderne opties wordt wassen en drogen voor jou een stuk aangenamer. Soms kon je tijdens het wassen erachter dat je kledingstukken vergeten bent. Bij deze LG voeg je ze eenvoudig toe via de 'item toevoegen'- knop. Centrifugeren doe je bij maximaal 1400 toeren per minuut. Je LG F4J7VH2WD heeft een wascapaciteit van 9 kg en een droogcapaciteit van 5 kg.
Zeer geschikt voor mensen met allergieën
Mensen kunnen gevoelig zijn voor huisstof of bestanddelen van wasmiddelen. Deze LG F4J7VH2WD wasdroogcombinatie is speciaal geschikt voor mensen die echt op moeten passen met allergische reacties. Door zijn TruSteam-programma verwijdert deze machine 99,9% van alle allergenen. Ook als je zelf geen last hebt van allergieën, kan de TruSteam-technologie voor jou voordelig zijn. Vaak hoeft was niet echt grondig gereinigd te worden omdat het niet echt vervuild is. Een kleine opfrisbeurt is dan voldoende. De TruSteam-technologie helpt je hierbij, zodat je snel weer beschikt over schone en frisse kleding.
Zuinig en op afstand te bedienen
De LG F4J7VH2WD wasdroogcombinatie beschikt over SmartThinQ-technologie. Dit geeft je een aantal handige extra's. Zo kun je nieuwe wasprogramma's downloaden. Erg handig, zo weet je zeker dat je jouw was volgens de laatste wasprotocollen behandelt. Je kunt via SmartThinQ in de gaten houden hoeveel energie je apparaat verbruikt. Bovendien kun je op afstand je wasmachine zelf starten. Je bent onderweg en als je thuis komt, is je was al schoon en droog. Deze gecombineerde wasmachine en wasdroger is geplaatst in de zuinige energie-efficiëntieklasse A en verbruikt op jaarbasis 342 kWu.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle LG F4J7VH2WD reviews

Tags :

About the Author