LG TWINWash wasmachine F4J7VY2WD review

LG TWINWash wasmachine F4J7VY2WD review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG TWINWash wasmachine F4J7VY2WD

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

LG TWINWash wasmachine F4J7VY2WD
Deze wasmachine van LG heeft een wascapaciteit van maar liefst 9 kg en beschikt over 14 wasprogramma’s en allerlei handige functies. Zo wordt wassen een stuk eenvoudiger!
Geschikt voor TWINWash
Deze wasmachine (Main Washer) kan los of in combinatie met de Mini Washer als TWINWash set gebruikt worden. Op deze manier kun je twee wassen tegelijk draaien, en ben je dus twee keer zo snel klaar.
Bekijk de Mini Washer  
Speciale programma's, ook voor mensen met allergieën
De LG TWINWash wasmachine F4J7VY2WD heeft een capaciteit van wel 9 kg. Je kunt deze grote wasmachine uitstekend combineren met de LG Mini Washer, waardoor je tegelijkertijd twee wasprogramma's kunt draaien. Dat levert je heel wat tijdwinst op. Deze LG wasmachine is met name geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Het anti-allergieprogramma maakt gebruik van stoom dat in staat is om 99,9% van alle allergenen effectief te verwijderen. Het stoom zal de vezels van je kleding niet aantasten en jij geniet van een schone was zonder irritaties.
Minder trillingen, minder geluid
De LG TWINWash wasmachine F4J7VY2WD is uitgerust met 14 standaard programma's zodat je altijd wel een wasprogramma vindt dat perfect bij jouw kleding past. De zeer efficiënte invertermotor van LG is gebouwd om langdurig te presteren. Dat is dan ook de reden waarom LG je tien jaar garantie geeft op een ongestoorde werking. Heb je kleding met zeer kwetsbare stoffen? Veel trommels van andere wasmachines zullen op den duur kwetsbare vezels toch enigszins beschadigen. De trommel van deze LG is echter zo gebouwd dat hij in zes verschillende richtingen kan bewegen. De kans op beschadiging en slijtage is hierdoor vele malen kleiner geworden. Je gaat je delicate stoffen veel langer in topconditie houden.
Weinig geluid en zeer zuinig met energie
De zeer efficiënt werkende motor produceert nauwelijks geluid. Met een geluidsniveau van slechts 53 dB kun je hem gerust 's nachts aan het werk zetten en profiteren van goedkope nachtstroom. Je nachtrust zal niet worden verstoord. Op jaarbasis zal deze LG je ongeveer 152 kWu aan energie kosten. Deze prestatie plaatst je wasmachine in een van de energiezuinigste klassen die nu op de markt zijn, de klasse A+++. Je bespaart zo per jaar vele euro's op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle LG TWINWash wasmachine F4J7VY2WD reviews

About the Author