LG was/droog-combinatie FH4U2VCN2 review

LG was/droog-combinatie FH4U2VCN2 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG wasmachine FH4U2VCN2

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Luxe wasbeurten met de LG wasmachine FH4U2VCN2
Voor je wasgoed wil je een topbehandeling en dan het liefst lekker snel. De LG FH4U2VCN2 biedt TurboWash en speciale trommelbewegingen voor minder kreukels. Zeer zuinig met energieklasse A+++ – 30% en heeft een slijtvaste motor!
Design en bediening van de LG wasmachine FH4U2VCN2
De LG FH4U2VCN2 is uitgevoerd in een mooi, strak design. Hij heeft een wascapaciteit van 9 kg, waarmee hij ook geschikt is voor gezinnen. Aan veiligheid is er ook gedacht in het design. Door de kinderbeveiliging kunnen kleine handjes niet gaan spelen met de wasmachine, en Aquastopbeveiliging voorkomt lekkage in huis. De wasmachine heeft een ingebouwd display dat je bedient met touch toetsen. Je kan de wasmachine ook bedienen met de LG Smart ThinQ-App! Deze app maakt bedienen op afstand mogelijk en biedt extra wasprogramma's. De LG wasmachine FH4U2VCN2 kan je dus ook buitenshuis starten.
Zuinig en stil wassen met de Inverter Direct Drive motor
De LG wasmachine FH4U2VCN2 heeft een Inverter Direct Drive motor. Deze koolborstelloze motor heeft een directe aandrijving en is opgebouwd uit slechts enkele onderdelen. De motor is daardoor stiller en slijt minder snel. Daarom heb je standaard 10 jaar fabrieksgarantie op deze LG motor.
Voor elke was een passend programma
Om te zorgen dat al je wasgoed een passende behandeling krijgt, is de LG FH4U2VCN2 voorzien van de 6 Motion technologie. Het houdt in dat de trommel 6 verschillende wasbewegingen kan maken. Elk programma is een combinatie van deze wasbewegingen, zodat alles een optimale behandeling krijgt. Het katoenprogramma werkt bijvoorbeeld met een beweging die wasgoed van boven naar beneden in de trommel laat vallen. Je katoenen kleding kreukt hierdoor minder. De LG wasmachine FH4U2VCN2 heeft maar liefst 14 programma's. Kies uit onder meer:
Katoen
Halve belading
Intensief, 60 graden
Donkere was
Baby Care
Dekbedden
Kies voor TurboWash als je extra snel wilt wassen. In slechts 59 minuten is je was schoon!
Uitstekende wasmachine, relatief lage prijs.
De LG wasmachine FH4U2VCN2 biedt alle comfort voor een goede prijs. Hij is zeer energiezuinig (A+++-30%), slijtvast en biedt veel verschillende wasprogramma's. Met mogelijkheden zoals TurboWash en de LG Smart ThinQ-app past deze wasmachine perfect in een druk (gezins) leven!

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle LG wasmachine FH4U2VCN2 reviews

About the Author