LG was/droog-combinatie FH612ECO Outlet review

LG was/droog-combinatie FH612ECO Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG was/droog-combinatie FH612ECO Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ideale hulp voor grote huishoudens
Met de FH612ECO kun je eenvoudig grote hoeveelheden wasgoed heerlijk fris en droog krijgen. Deze machine van LG heeft namelijk een wascapaciteit van 12 kilogram en kan in één keer 8 kilogram wasgoed drogen. Daardoor is het een ideale was/droog-combinatie voor grotere huishoudens, maar bijvoorbeeld ook voor gezinnen met jonge kinderen en families waar veel gesport wordt.
Heerlijk schoon en efficiënt gedroogd
Wassen en drogen wordt kinderspel met deze geweldige machine van LG:
Iedere was optimaal behandeld: de trommel van de FH612ECO kent zes verschillende wasbewegingen, waardoor er voor iedere soort was een optimale behandeling mogelijk is. Ideaal voor bijvoorbeeld de delicate behandeling van fijne was en voor het effectief reinigen van kleinere kledingstukken.
Superieure reiniging met stoom: met de True Steam functie van deze was/droog-combinatie van LG kun je jouw was tot in de diepste vezels reinigen. Daarmee verwijder je ook de lastigste vlekken en wordt je was zachter en schoner.
Superzuinig wassen: de speciale sensoren van de LG FH612ECO wegen de hoeveelheid wasgoed in de trommel nauwkeurig, waardoor deze was/droog-combinatie nooit teveel water en stroom verbruikt.
Minder verbruik bij het drogen: de Eco Hybrid technologie combineert de voordelen van een condensdroger met die van een warmtepomp. Bij de FH612ECO kun je er zelf voor kiezen of je jouw wasgoed sneller wilt laten drogen of dat de machine juist energiezuiniger aan de slag moet gaan.
Gaat langer mee: in tegenstelling tot traditionelere wasmachines maakt de speciale Direct Drive motor geen gebruik van koolborstels, wat ervoor zorgt dat je langer plezier hebt van de FH612ECO.
Uitermate stil en comfortabel: de koolborstelloze Direct Drive motor zorgt er ook voor dat de machine minder trilt en minder geluid maakt. Daardoor geniet je van stiller wassen en drogen.
Deze veelzijdige was/droog-combinatie van LG is door zijn zuinige en stille was- en droogbeurten de ideale hulp in grote en drukke huishoudens.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle LG was/droog-combinatie FH612ECO Outlet reviews

About the Author