LG wasmachine F4J5VN4W review

LG wasmachine F4J5VN4W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG wasmachine F4J5VN4W

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De LG F4J5VN4W heeft een wascapaciteit van 9 kg en is extra energiezuinig. De wasmachine is geschikt voor grote en kleine huishoudens. Daarnaast is de motor extra stil en is het mogelijk om nieuwe programma’s toe te voegen aan je wasmachine.
Zuinig, duurzaam en betrouwbaar
De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, ontstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.
Altijd Zuinig
LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee!
6 Motion voor een optimaal wasresultaat
Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.
Smart-functionaliteit met NFC
Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle LG wasmachine F4J5VN4W reviews

About the Author