LG wasmachine FH4U2SMD9 review

LG wasmachine FH4U2SMD9 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG wasmachine FH4U2SMD9

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Gebruiksvriendelijke wasmachine met uitgebreide mogelijkheden
Een uitgebreid wasprogramma met makkelijk instelbare snel-keuze-menu en een zeer ruime trommel maken van de LG FH4U2SMD9 een gebruiksvriendelijke wasmachine met een scala aan mogelijkheden.
Unieke wasbewegingen
De LG FH4U2SMD9 is een intelligente, mooi vormgegeven wasmachine met een capaciteit van 9 kilo en een grote, handige vulopening, waardoor in één keer je was in de trommel kan. Het is voorzien van de unieke 6 Motion met zes verschillende wasbewegingen. Bij elk wasprogramma wordt – voor een optimaal resultaat – een combinatie van verschillende wasbewegingen gebruikt, waardoor je wasgoed de beste verzorging krijgt, heerlijk fris ruikt en écht schoon wordt. Met een centrifugesnelheid van maximaal 1400 toeren per minuut garandeert deze machine niet alleen een optimaal was-, maar ook droogresultaat.
Sneller, zuiniger en nét zo schoon met TurboWash
De LG FH4U2SMD9 beschikt over een TurboWash programma dat per wasbeurt aanzienlijk tijd- en energiebesparend is, want de tijdsduur van een wasprogramma wordt tot 59 minuten teruggebracht. Daarnaast wordt 15 procent minder energie gebruikt en 40 procent minder water. De Turbo Wash zorgt dat water direct op het wasgoed wordt gespoten, met als gevolg efficiëntere spoelbeurten, een besparing op de elektriciteitsrekening én een betere zorg voor je wasgoed. Niet voor niets beschikt deze wasmachine over de A+++ energielabel: op jaarbasis kun je wel tot 30% op de elektriciteitsrekening besparen.
Kindvriendelijke, geruisloze machine
De LG FH4U2SMD9 is voorzien van een kinderslot, waardoor kleine kindervingertjes niet onopgemerkt instellingen kunnen veranderen. Met de uitgestelde starttimer kun je makkelijk het begin van een wasprogramma uitstellen en zelf bepalen op welk tijdstip de machine moet starten. Net zo praktisch is de resterende-tijd-indicatie, waardoor je makkelijk op de display kunt aflezen hoeveel tijd er nog rest van het desbetreffende wasprogramma. Dankzij de voor LG wasmachines kenmerkende koolborstelloze Direct Drive Motor, is de LG FH4U2SMD9 bijzonder stil en betrouwbaar. Met een garantie van tien jaar op de motor kun je heel lang genieten van optimale wasbeurten!
De LG FH4U2SMD9 is een zuinige en handige wasmachine die ideaal is voor grotere gezinnen en gedurende vele jaren garant staat voor een heerlijk frisse en écht schone was!

Laatst bekende prijs: € 459.00

Bekijk alle LG wasmachine FH4U2SMD9 reviews