LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 review

LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Maak kennis met de LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2
Er zijn maar weinig mensen die de was voor hun plezier doen. Met de LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 zul je nog steeds af en toe een wasje moeten draaien, maar met zijn inhoud van maar liefst 12 kilo is dat een stuk minder vaak.
Geschikt voor TWINWash
Deze wasmachine (Main Washer) kan los of in combinatie met de Mini Washer als TWINWash set gebruikt worden. Op deze manier kun je twee wassen tegelijk draaien, en ben je dus twee keer zo snel klaar.
Bekijk de Mini Washer  
De LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 is een echte krachtpatser
Behalve een wasmachine met een enorm laadvermogen, is de LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 veel meer. Zo is de machine uitgerust met een aantal unieke stoomfuncties die je kunt gebruiken om je kleding te luchten tegen allergie en met het Steam Softener programma heb je geen wasverzachter meer nodig. De speciale TurboWash functie op de LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 geeft je de beschikking over een programma dat slechts 49 minuten duurt en je kleding toch brandschoon wast. De LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 heeft twee efficiënte Inverter Direct Drive motoren aan boord, die zorgen voor een zeer stille machine die bovendien ook nog eens ontzettend zuinig is. De machine beschikt over 14 wasprogramma's, waardoor wassen nog eenvoudiger wordt en het resultaat keer op keer verbluffend is.
Minder trillingen, minder geluid
De invertermotor met directe aandrijving in deze wasmachine is uiterst betrouwbaar en ongekend stil. LG weet dat het een van de beste wasmachinemotors op de markt is. Daarom bieden ze standaard 10 jaar garantie op de motor. Dat is ongeëvenaard toch?
Maak gebruik van de SmartThinQ-app
De LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 is een op het IoT aan te sluiten wasmachine. Dit maakt het mogelijk om met de speciale SmartThinQ-app je machine volledig met je smartphone te bedienen. Ook kun je met de app zien hoe lang het nog duurt voor het wasprogramma is afgelopen. In combinatie met de centrifuge van 1400 toeren kun je er dus altijd zeker van zijn dat je was klaar is om op te hangen, op het moment dat het jou het best uitkomt. Deze krachtpatser van LG is de perfecte wasmachine voor gezinnen die graag zuinig en efficiënt met hun tijd en wasgoed omgaan.

Laatst bekende prijs: € 965.00

Bekijk alle LG wasmachine TWINWash Main Washer FH4G1BCS2 reviews

About the Author