Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1 review

Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1
Deze wasmachine van Miele is ultra energiezuinig en ook geschikt voor delicate kleding. Met het nauwkeurige CapDosing systeem geef je elke was een passende behandeling. Je kleding is kreukvrij na het wassen met de Thermo-SoftCare trommel!
Gebruik, energie en design
De Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1 valt onder energieklasse A+++ – 40%. Dit houdt in dat hij 40% zuiniger is dan wasmachines in de categorie A+++. Een groot voordeel voor je energierekening! Deze Miele wasmachine heeft een koolborstelloze motor. Dit type wasmachinemotor is stil en slijt minder snel dan een koolstofborstelmotor. Het geluidsniveau van de Miele WCG 120 XL W1 is slechts 48 dB tijdens het draaien, en 72 dB bij het centrifugeren. De Miele WCG 120 XL W1 is uitgevoerd in een modern en degelijk design. De voorkant is geĆ«mailleerd om slijtage door vocht en stoten te voorkomen. Verder vind je aan de voorzijde een LED display met resterende tijd indicatie en een draaiknop om de wasmachine te bedienen. De wasmachine is voorzien van een kinderslot.
Wassen met de Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1
Miele is trots op het geavanceerde CapDosing systeem. Het houdt in dat je ook bijzondere textielsoorten veilig schoon kan wassen. Plaats een Miele capsule met bijvoorbeeld wasverzachter in de wasmiddellade, en de wasmachine doseert hem zorgvuldig tijdens het wassen. Ideaal voor mooie kleding die extra aandacht verdient! Op de Miele WCG 120 XL W1 vind je onder meer de volgende programma's
Katoen
Kreukherstellend
Wol
Fijne was
Zijde
Express (20 minuten)
Impregneren
Machine reinigen
De Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1 heeft een trommelinhoud van 9 kg en past daarmee goed in grotere huishoudens van 5 personen of meer.
Een nieuwe dimensie aan je was met de Miele WCG 120 XL W1
Met de Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1 is er veel mogelijk! Extra nauwkeurig wassen met Capdosing, het impregneren van kleding en een expresswas van slechts 20 minuten! Door de Miele ThermoSoftCare trommel komt je kleding bovendien minder kreukelig uit de machine.

Laatst bekende prijs: € 1049.00

Bekijk alle Miele CapDosing wasmachine WCG 120 XL W1 reviews

About the Author