Miele PowerWash wasmachine WWE320 WPS review

Miele PowerWash wasmachine WWE320 WPS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele PowerWash wasmachine WWE320 WPS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Miele PowerWash wasmachine WWE320 WPS: een toptoestel met koolborstelloze motor
De Miele PowerWash wasmachine WWE320 WPS is een wasmachine die 8 kg wasgoed in één keer schoon kan maken. Dit krachtig toestel centrifugeert aan een maximumsnelheid van 1400 toeren per minuut. Bovendien is dit toptoestel uitgerust met een koolborstelloze motor en heel wat technologische functies. De PowerWash 2.0-functie wast met heel weinig wasmiddel en water je kleren brandschoon.
CapDosing-functie voor optimaal gebruik wasproduct
De Miele PowerWash is een toestel dat ideaal is voor een gezin van vier of vijf personen. Toch hoef je het toestel zeker niet maximaal vol te laden om te gebruiken. De PowerWash 2.0-functie maakt kleine hoeveelheden was snel schoon, en bovendien met zeer weinig verbruik van energie. Het toestel uitgerust met de CapDosing-functie. Hierbij plaats je in de wasmiddellade speciale Miele-caps met wasproduct en wasverzachter. Het toestel gebruikt daarbij de perfecte hoeveelheid van deze producten.
Beladingssensor zorgt voor aangepast waterverbruik
De typische Miele-functies maken van de PowerWash WWE320 WPS een heel innoverend toestel. Zo is er een beladingssensor die het gewicht van je wasgoed weegt en het waterverbruik hieraan aanpast. Je kunt gebruik maken van de startuitstelfunctie om de was 's nachts te laten lopen en energie te besparen. De klasse van Miele zit in de details. Denk hierbij aan de zelfreinigende wasmiddellade en de automatische trommelreiniging.
De Soft Care trommel beschermt je wasgoed
De aankoop van dit Miele toestel is een investering waar je vele jaren plezier van hebt. Ook het interieur van de machine is heel speciaal. De Soft Care trommel beschermt je kleding tijdens het wassen en als de was droog is heb je minder strijkwerk. De koolborstelloze motor is niet alleen energiezuinig, je toestel maakt ook minder lawaai tijdens het wassen en het centrifugeren. Kortom, ben je op zoek naar een echt toptoestel om je kleding perfect te wassen, dan doe je met deze Miele PowerWash wasmachine WWE320 WPS zeker je voordeel!

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Miele PowerWash wasmachine WWE320 WPS reviews

About the Author