Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL review

Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL

Name
Review score

Product informatie:

De Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL, op maat wassen en doseren
Met de Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL was je alle soorten textiel geheel op maat. Je kunt kiezen uit veel wasprogramma's en je wasmiddel wordt perfect gedoseerd. Deze Miele behandelt kwetsbare stoffen met respect en verbruikt weinig energie.
Altijd wasmiddel perfect op maat
Van je nieuwe wasmachine verwacht je gebruiksgemak en altijd een goed wasresultaat. Je wilt echter ook kunnen besparen op wasmiddel, water en energie. De Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL is voorzien van een handig 2-fasendoseersysteem dat de naam TwinDos heeft gekregen. Hierdoor gebruik je genoeg wasmiddel, maar zeker niet te veel. Dit is beter voor het milieu en voor de vezels van je kledingstukken. Gebruik je praktische wascapsules? Ook je wascapsules worden door het slimme CapDosing-systeem van je wasmiddellade uitstekend gedoseerd. Het maakt niet uit welke textielsoorten je wilt wassen. Deze Miele kan per wasbeurt 9 kg was aan en geeft je dertien verschillende wasprogramma's.
Je kwetsbare kledingstukken goed beschermd
Soms wil je alleen maar even een klein wasje draaien of je hebt kledingstukken die alleen maar wat transpiratiegeur kwijt moeten. Kies dan voor het slimme Express 20-programma. Met zo min mogelijk tijdverlies en energieverbruik is alles in een mum van tijd brandschoon en fris. Doe je veel aan buitensport? Dan kunnen jouw sportkleren behoorlijk vervuild raken. De Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL heeft ook voor je sportkleding een aangepast programma. Ook geeft hij je maatwerkprogramma's voor gordijnen, beddengoed en de bekleding van je meubelen. De SoftCare trommel van deze Miele heeft een speciale structuur waardoor met name kwetsbare stoffen geen beschadigingen zullen oplopen.
Besparen op je energierekening
Als je een groot gezin hebt of veel moet wassen, dan merk je dat aan je energierekening. Kies dan zeker voor de energiezuinige Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL. Met zijn lage geluidsniveau van 46 dB kun je hem rustig zijn werk laten doen als je kunt profiteren van voordelige nachtstroom. Deze machine is ingedeeld in energie-effici├źntieklasse A+++. Door zijn jaarverbruik van slechts 169 kWu ga je veel euro's op je energierekening besparen.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Miele TwinDos wasmachine WCI 670 XL reviews