Miele TwinDos wasmachine WKG 120 WCS review

Miele TwinDos wasmachine WKG 120 WCS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele TwinDos wasmachine WKG 120 WCS

Name
Review score

Product informatie:

Makkelijk strijkbaar
De Miele WKG120WCS wasmachine beschikt over de meest geavanceerde technologieën om de reinigingsresultaten te verbeteren. De SoftSteam trommel in de vorm van een honingraat en de Voorstrijk-optie maken je kledingstukken merkbaar makkelijker te strijken. De Miele WKG120WCS wasmachine heeft een capaciteit van 8 kilo, wat het meest praktisch is voor het grootste deel van de huishoudens. Net als alle andere Miele wasmachines beschikt dit model over de functie om de huidige belasting aan wasgoed automatisch te herkennen en slechts de noodzakelijke hoeveelheid water en elektriciteit te gebruiken, welke nodig is voor uitstekende reinigings- en spoelresultaten.
Perfecte aanvulling voor speciale toepassingen
Het TwinDos-systeem biedt twee opties: je vult de beschikbare containers met vloeibaar wasmiddel of wasverzachter, óf je maakt gebruik van Miele's 2-fasesysteem voor een automatische afgifte van vloeibare wasmiddelen, wat zorgt voor een optimale reinigingsprestatie. Naast deze opties heeft de Miele WKG120WCS een aantal keuzes om de kwaliteit van je was nóg meer te verbeteren. Kledingstukken die een speciale behandeling vereisen, kunnen gemakkelijk worden behandeld met de Miele portiecapsules. De CapDosing biedt daartoe keuze uit zes speciale wasmiddelen (Sport, Down, Outdoor, WoolCare, SilkCare en Proofing Agent), drie wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon), maar ook een booster voor hardnekkig vervuilde kleren. Capdosing is dus de perfecte aanvulling voor speciale toepassingen.
Krachtige vlekkenverwijderaar
De Miele WKG120WCS kan tot 23 verschillende soorten vlekken behandelen, drie soorten tegelijk. Je kiest daarvoor gewoon de juiste opties en het wasprogramma wordt dienovereenkomstig aangepast aan de specifieke vlek. De geïntegreerde vlekverwijderingsgeleider in de display adviseert je ook hoe de desbetreffende vlek effectief aan te pakken. Kenmerkend voor de Miele machine is de krachtige, maar tegelijkertijd geruisloos werkende ProfiEco motor. Deze motor verbruikt minder elektriciteit, is onderhoudsvrij en garandeert efficiënte en schone wasbeurten gedurende vele lange jaren.
De Miele WKG120WCS is de beste keuze voor gezinnen die de voorkeur geven aan een uiterst praktische, makkelijk te onderhouden wasmachine met extra duurzaamheid en een uitstekend reinigingsresultaat.

Laatst bekende prijs: € 995.00

Bekijk alle Miele TwinDos wasmachine WKG 120 WCS reviews