Miele TwinDos wasmachine WMG 120 WCS review

Miele TwinDos wasmachine WMG 120 WCS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele TwinDos wasmachine WMG 120 WCS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Wasmachine Miele WMG120WCS
Deze wasmachine van Miele is er één van een nieuwe generatie. Maak kennis met het unieke TwinDos systeem voor een efficiënte en optimale wasbehandeling. Deze technologie maakt het mogelijk om met één druk op de knop het juiste vloeibare wasmiddel te doseren.
Programma's en functies
De Miele WMG120WCS wasmachine heeft vertrouwde, handige wasprogramma's. De volgende programma's vind je op deze machine:
Blouse en shirt
Katoen
Easy Care
Wol en handwas
Heb je een drukke dag én wil je een paar kledingstukken snel wassen, dan is het snelste programma afgewerkt in slechts 20 minuten. Miele WMG120WCS heeft een wascapaciteit van 8 kg en een maximale centrifugesnelheid van 1600 RPM. De wasmachine is voorzien van sopschuimbewaking, een spoelstop en een resterende tijd-indicatie. Het bedienen van Miele WMG120WCS doe je met buttons en een rotary knop. De machine valt in de A+++ energieklasse.
Bijzondere functies
De Miele WMG120WCS onderscheidt zich van andere wasmachines met onder meer het Twindossysteem. Door dit systeem kan je met één druk op de knop het juiste wasmiddel voor witte en bonte was selecteren. De machine bepaalt vervolgens hoe vol de trommel zit en stemt daar de hoeveelheid wasmiddel op af. Natuurlijk kan je ook zelf het wasmiddel doseren als je dat prettiger vind. Met de functie CapDosing kan je verantwoord, efficiënt en handig speciale textielsoorten wassen. Je plaatst dan een capsule met wasmiddel in de lade, en de machine doseert deze.
Veilig Watercontrol-systeem
Een andere unieke functie van de Miele WMG120WCS is het WaterControl-systeem (WCS). Dit systeem zorgt dat de toevoer van water blokkeert, op het moment dat het waterniveau afwijkt van de normale situatie. De watertoevoer sluit dus af op het moment dat er water vrijkomt in de machine. Het water wordt dan in de uitspoeltank gepompt. Er zit een vlotter in de bak die eventuele lekkages vaststelt. Miele biedt een garantie van 20 jaar op dit Watercontrol-systeem.
Miele WMG120WCS
De machine biedt duurzaamheid, én functies waarmee je extra zuinig en efficiënt kan wassen. Met Miele WMG120WCS gaat wassen net even wat makkelijker. En met het betrouwbare Watercontrol-systeem hoef je je geen zorgen te maken over ongemerkte lekkages of waterproblemen.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Miele TwinDos wasmachine WMG 120 WCS reviews

About the Author