Miele TwinDos wasmachine WMH122WPS review

Miele TwinDos wasmachine WMH122WPS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele TwinDos wasmachine WMH122WPS

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Uitstekende bouwkwaliteit
De Miele WMH122WPS heeft een stijlvol design en een zeer hoge bouwkwaliteit. De voorkant van de wasmachine is geëmailleerd, krasbestendig en makkelijk schoon te houden. De A+++ energiebeoordeling verzekert een uiterst efficiënte werking met een energiebesparing tot wel 40%. Dankzij de innovatieve Spin & Spray technologie wordt minder water gebruikt. De WMH122 kan op 20 graden en kouder wassen. De krachtige, maar toch geruisloze Profi-ECO motor is slijtvast en duurzaam. Met behulp van geavanceerde technologieën kan de Miele WMH122 W1 wasmachine in minder dan een uur ongelooflijke prestaties leveren.
Zuinig en milieuvriendelijk
De Miele WMH122WPS beschikt over het unieke TwinDos-systeem, het eerste uit twee fasen bestaande doseersysteem, waarmee automatisch vloeibaar wasmiddel kan worden nagevuld en welke de perfecte hoeveelheid wasmiddel en conditioner voor je wasgoed aangeeft. Dit voorkomt overdosering, levert gegarandeerd een besparing op wasmiddel en wasverzachter op en is vriendelijker voor het milieu. Door de toevoeging van het juiste wasmiddel op het juiste moment in de juiste hoeveelheid aan het wascyclus, worden de reinigingsresultaten ook nog eens verbeterd. De fantastische Stain Action Option kan bovendien tot 23 hardnekkige vlekken aanpakken, waaronder wijn- en grasvlekken.
Betere resultaten
De Miele WMH122WPS is voorzien van CapDosing, waarmee je speciale wasmiddelen kunt gebruiken en additieven kunt toevoegen. Dit betekent een perfecte aanvulling van de elf programma’s waarover de machine reeds beschikt en levert betere reinigingsresultaten op voor speciaal textiel. Voorts kun je op de digitale display makkelijk de resterende tijd van het wasprogramma aflezen. De unieke SoftCare-trommel met speciale honingraatpatroon veroorzaakt een waterfilm, waardoor minder kreuk en slijtage wordt veroorzaakt. Wanneer je de optie Voorstrijken kiest, wordt de trommel verwarmd en dat maakt het strijken van je kleren nóg makkelijker.
De Miele WMH122WPS is een kwaliteitsproduct die 20 jaar kan meegaan en je net zo lang verzekert van uitstekende reinigingsprestaties. Perfect voor elk middelgroot huishouden dat prijs stelt op een stijlvol design, energiebesparing en duurzaamheid.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Miele TwinDos wasmachine WMH122WPS reviews