Miele TwinDos wasmachine WWE860 WPS All Water review

Miele TwinDos wasmachine WWE860 WPS All Water review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele TwinDos wasmachine WWE860 WPS All Water

Product informatie:

Miele WWE 860 WPS All Water
De Miele WWE860 WPS is een energiezuinige wasmachine met een vulgewicht van 8 kilo. De machine is daardoor geschikt voor ook de grotere huishoudens. Miele staat bekend om zijn duurzaamheid en deze machine is daar niet anders is. De koolborstelloze motor is zuinig en stil en biedt een lange levensduur. Bovendien kun je de WWE860 WPS ook aansluiten op een warmwateraansluiting voor een extra zuinig verbruik.
Energiezuinig
De Miele WWE860 WPS is een zuinige machine met een verbruik dat zelfs 10% zuiniger is dan A+++. De WWE860 WPS heeft een vulgewicht van 8 kilo waardoor je gemakkelijk grote wasjes kunt draaien. Er zit een vulgewichtsensor in de machine waardoor er automatisch minder water en energie wordt gebruikt als je de trommel minder vult. Ook zitten er genoeg programma’s op om jouw was zo zorgvuldig mogelijk te wassen, met ook weer minder water en energieverbruik. Jouw overhemden hebben immers minder water nodig dan jouw handdoeken. Bovendien kun je de WWE860 WPS ook aansluiten op een warmwateraansluiting om nog eens extra zuinig te kunnen wassen.
TwinDos
Het TwinDos-systeem is door Miele ontwikkeld om jou te helpen met het beste resultaat te halen uit jouw wasmiddel. Door het wasgoed te wegen doseert de machine precies de juiste hoeveelheid wasmiddel en heb je geen last van onder- of overdosering. Het TwinDos-syteem voegt dan de juiste hoeveelheid wasmiddel toe op het juiste moment voor het beste resultaat. Het TwinDos-systeem is te gebruiken met het UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele zelf of met jouw favoriete wasmiddel of wasverzachter. Het enige dat jij nog hoeft de doen is de trommel vullen en de wasmachine regelt de rest. Een kind kan de was doen.
WifiConn@ct
De was doen wordt pas echt kinderspel met de app van Miele. Zo kun je in de Miele@mobile app bij de was-assistent aangeven wat voor een soort wasgoed je wilt wassen en met 1 druk op die knop de wasmachine daarop instellen. Handig voor als je het even niet weet. Je kunt de app ook gebruiken om de machine precies zo in te stellen als jij wilt voor wanneer je het wel weet. Daarnaast kun je ook via de app meldingen krijgen als de was klaar is. Op die manier wordt het leven net een stukje makkelijker.

Laatst bekende prijs: € 1099.00

Bekijk alle Miele TwinDos wasmachine WWE860 WPS All Water reviews

About the Author