Miele wasmachine WCE 670 review

Miele wasmachine WCE 670 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WCE 670

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele wasmachine WCE 670, zuinig, ruim en stil
De Miele wasmachine WCE 670 is het toestel bij uitstek wanneer je op zoek bent naar een wasmachine waarmee je in alle rust en stilte veel was kan draaien op een zuinige manier. Met een capaciteit van 8 kilo is de Miele wasmachine WCE 670 niet van een kleintje vervaardigd. Je kunt er heel wat wasgoed in kwijt en bent verzekerd van optimale resultaten. Gezien de machine tijdens het wassen slechts een volume van 48 dB produceert, is het ook geen storend toestel. Het kan gerust een plekje in de badkamer krijgen. Het grootste voordeel van de machine echter is het zeer lage verbruik van 176 kWu op jaarbasis. Het maakt dan ook deel uit van een energie-effici├źntieklasse A+++.
Miele wasmachine WCE 670, voor liefhebbers van vloeibaar wasmiddel
Wie een voorkeur heeft voor vloeibaar wasmiddel komt met de Miele wasmachine WCE 670 zeker aan zijn trekken. De machine maakt gebruik van een TwinDos systeem dat volledig automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter doseert tijdens het wasproces. Je kunt gebruik maken van het unieke wasmiddel van Miele zelf dat voor het TwinDos systeem ontwikkeld werkt, maar ook met reguliere producten werkt het prima, ongeacht of het witte of bonte was is.
De veiligheid van de Miele wasmachine WCE 670
Niemand zit te wachten op een natte vloer in de badkamer of berging. Om nog minder risico op lekkage of waterproblemen te geven, is de Miele wasmachine WCE 670 voorzien van een watercontrol-systeem dat door middel van een sensor gedurig het waterniveau in de gaten houdt. Zodra er water vrijkomt in het toestel waar het niet hoort of het niveau teveel stijgt, stopt de toevoer en wordt het overtollige water naar de uitspoeltank gepompt.
Intelligent wassen met de Miele wasmachine WCE 670
Wanneer je minder wasgoed in de machine hebt zitten, heb je ook minder water en energie nodig. Dankzij het intelligente en automatische beladingsherkenningssysteem detecteert het toestel exact wat de belading is van het toestel en de benodigde hoeveelheid energie en water om tot een optimaal resultaat te komen. De Miele-SoftCare-wastrommel is ontworpen met een honingraatstructuur die ervoor zorgt dat er een dun laagje water blijft staan tussen je wasgoed en de trommel zelf. Hierdoor ondervinden je kleren minder wrijving en dus ook minder slijtage en kreukels.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Miele wasmachine WCE 670 reviews

About the Author