Miele wasmachine WCG 130 XL WCS review

Miele wasmachine WCG 130 XL WCS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WCG 130 XL WCS

Product informatie:

Miele WCG130 XL WCS
De Miele WCG130 XL WCS heeft een vulgewicht van maar liefst 9 kilo en is daarmee uitermate geschikt voor grote gezinnen. Je bent niet meer hele dagen bezig met wassen, maar werkt in no-time de hele wasmand weg. De WCG130 XL heeft een A+++ label, dus je hoeft je bij het wassen ook geen zorgen te maken over jouw energiekosten aangezien dit model enorm zuinig is.
Uitgebreide mogelijkheden
Dankzij het grote vulgewicht was je snel grote hoeveelheden was weg en houd je tijd over voor andere dingen. De wasmachine heeft ook een sensor voor het vulgewicht, dus haal je de 9 kilo niet dan merkt de machine dat en zal er minder water en energie worden gebruikt. De WCG13 XL heeft verschillende programma’s om jouw wasgoed de beste behandeling te geven. Was bijvoorbeeld overhemden apart en zorg ervoor dat ze minder snel kreukelen.
Gebruiksgemak
De Miele WCG130XL is van alle gemakken voorzien. Zo heeft deze machine een koolborstelloze motor voor een extra lange levensduur met bovendien een extra stille programma’s. Je hoort het nauwelijks als de machine staat te wassen. De WCH130 XL kan bovendien tot 24 uur worden uitgesteld, want handig kan zijn met nachtstroomtarieven. En je kunt hem makkelijk ’s nachts laten draaien vanwege de stille motor. Daarnaast heeft deze wasmachine ook de optie om tijdens de eerste 10 minuten van het wasprogramma het programma te pauzeren om kleding bij te kunnen voegen. Je hoeft dus niet meer tot de volgende was te wachten als je jouw favoriete shirt vergeten bent. 
Hoogwaardige kwaliteit
Miele maakt gebruikt van hoogwaardige kwaliteit materialen om jou de beste was-ervaring te geven. Miele test hun producten intensief om zeker te zijn dat wanneer jij de machine thuis hebt staan je er lang van kunt genieten. De Miele WCG130 XL heeft een geëmailleerde buitenkant waardoor de machine niet verkleurt maar ook krasbestendig is. Daarnaast heeft deze wasmachine naast een roetsvrijstalen trommel ook een roestvrijstalen kuip. Hierdoor heb je minder snel last van ophoping van wasmiddel en blijft de machine een stuk frisser aan de binnenkant.

Laatst bekende prijs: € 1079.10

Bekijk alle Miele wasmachine WCG 130 XL WCS reviews

About the Author