Miele wasmachine WKB 120 WCS review

Miele wasmachine WKB 120 WCS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WKB 120 WCS

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De dagelijkse was superschoon en droog
De Miele WKB120WCS heeft een trommelinhoud van 8 kilogram, genoeg om de dagelijkse was van je hele gezin te doen. Doordat deze machine met een snelheid van 1600 toeren centrifugeert, ben je niet alleen verzekerd van een superschoon resultaat, maar ook van een zeer droge was.
Betere bescherming van je wasgoed
Naast een schone en droge was beschermt de Miele WKB120WCS je wasgoed ook beter:
Langer slijtage en minder strijktijd: deze wasmachine van Miele is uitgerust met de unieke Thermo-SoftCare-trommel, die je wasgoed met meer zorg behandelt. Daardoor slijten je kleren, handdoeken en beddengoed minder snel en komen ze met minder kreuken uit de machine, zodat je minder lang hoeft te strijken.
Gevoelige stoffen schoner en beter beschermd: Miele heeft een aantal unieke Caps ontwikkeld met onder meer wasverzachters en boosters, waarmee je delicate en speciale stoffen zonder problemen heerlijk schoon wast en beter beschermt. Deze Caps plaats je in de wasmiddellade van de WKB120WCS, waarna de speciale CapDosering precies op het juist moment de inhoud van de Caps aan je wasgoed toevoegt.
Echt slimme wasmachine: dankzij slimme technieken verbruikt de Miele WKB120WCS nooit teveel. De beladingsherkenning weegt de hoeveelheid was in de machine nauwkeurig en past de hoeveelheid water en stroom daarop aan, terwijl de watersensor constant de hoeveelheid water en temperatuur daarvan constant in de gaten houdt en er zo ook voor zorgt dat je kleren nooit te heet gewassen worden.
Duurzamer en stiller: de Miele WKB120WKCS is uitgerust met de zuinige en sterke ProfiEco-motor, die geen gebruik maakt van slijtagegevoelige koolborstels. Daardoor gaat deze motor niet alleen langer mee, maar produceert hij ook minder trillingen en geluid.
Zuiniger wassen kan niet: de Miele WKB120WKCS heeft het hoogste energielabel A+++ gekregen, wat betekent dat hij tot zuinigste wasmachines behoort die je kunt krijgen.
Met de Miele WKB120WCS ben je verzekerd van het laagste water- en energieverbruik en een beter wasresultaat. Dankzij de duurzame motor en slimme technieken heb je jarenlang plezier van deze wasmachine.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Miele wasmachine WKB 120 WCS reviews