Miele wasmachine WKB130WCS review

Miele wasmachine WKB130WCS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WKB130WCS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ruime wasmachine die zeer lang meegaat
De vrijstaande Miele WKB130WCS is een prachtig vormgegeven wasmachine met een ruime trommelinhoud van acht kilogram en een maximale centrifugesnelheid van maar liefst 1600 toeren. Op het heldere display wordt duidelijk weergegeven welk programma je hebt gekozen en welke tijd nog rest bij de huidige wasbeurt. Bovendien kun je de start van deze wasmachine tot 24 uur uitstellen en zo bijvoorbeeld profiteren van het voordelige nachtstroomtarief. De superieure koolborstelloze ProfiEco-motor is niet alleen superstil, maar gaat ook veel langer mee dan traditionele wasmachinemotoren met een koolborstel.
Gaat zuiniger om met wasgoed, water en energie
De veilige Miele WKB130WCS gaat superzuinig om met water, stroom en natuurlijk ook met al je wasgoed:
Zuiniger wassen kan niet: het energielabel A+++ geeft aan dat deze wasmachine van Miele de zuinigste in zijn klasse is. Zo zorgt de ingebouwde watersensor ervoor dat er bij iedere wasbeurt geen druppel water wordt verspild. De WKB130WCS gebruikt ook nooit teveel stroom, want de intelligente beladingssensor weegt het wasgoed nauwkeurig af. Daarom is er geen wasmachine die minder stroom en water verbruikt.
WCS zorgt voor meer veiligheid: de extra sensor van het watercontrol-systeem (WCS) van de Miele WKB130WCS controleert continue de watertoevoer naar de wasmachine. De toevoer stopt bij lekkage en vrijgekomen water wordt snel weggepompt. Daardoor ben je veel beter beschermd tegen eventuele lekkages. Miele geeft zelfs twintig jaar garantie op het totale waterbeschermingssysteem van deze machine.
Extra zuinig op al je wasgoed: je favoriete kledingstukken worden heel voorzichtig gewassen in de Thermo-SoftCare Trommel van de Miele WKB130WCS. Daardoor slijt je kleding niet alleen minder snel, maar komt je was ook aanzienlijk minder gekreukt uit de machine.
Met de Miele WKB130WCS haal je een superieure wasmachine in huis die niet alleen veel langer meegaat dan andere wasmachines, maar je ook de zekerheid geeft van optimale bescherming tegen lekkage en beter zorgt voor al je wasgoed.

Laatst bekende prijs: € 1067.00

Bekijk alle Miele wasmachine WKB130WCS reviews

About the Author