Miele wasmachine WKF121WCS Outlet review

Miele wasmachine WKF121WCS Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WKF121WCS Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele WKF121WCS
Met een vulgewicht van 8 kilogram is de Miele WKF 121 WCS W1 perfect voor intensief gebruik. Meerdere keren na elkaar de trommel vullen? Geen probleem! Ook op je energiefactuur heb je er weinig last van want de Miele WKF121WCS scoort zelfs 40% zuiniger dan de norm die vastgelegd is voor energieklasse A+++.
Water én energie tegelijk besparen dankzij de ThermoCare trommel
“Miele, er is geen betere”, zo luidt de slogan. Dit is helemaal waar. Het centrifugeren op hoge snelheid en van grote volumes was gebeurt aan een maximaal volume van 73db.
De machine geeft weinig trillingen waardoor je tijdens de dag je andere werk kan doen terwijl de was draait. De Miele WKF121WCS is voorzien van enkele high tech wasprogramma's. Het Water control system stemt de hoeveelheid water af op het volume en het gewicht van de was. Zo bespaar je niet alleen op energie, maar ook op water. Ook beschikt de wasmachine over een ThermoCare trommel, uniek voor Miele. Deze trommel legt een film van water rond je kledingstukken. De honingraten van de trommel zijn zo ontworpen dat het linnen zacht en zonder schuring langs de trommel glijdt.
Bij Miele zit duurzaamheid in de details
Naast energie ook water besparen? Dat kan met het Quick power wash programma. Daarmee was je in één uur 5 kilogram wasgoed. Zeer handig in je drukke weekends. Met het startuitstel laat je de was wanneer je dat zelf wil van start gaan, bijvoorbeeld 's morgens vroeg.
Miele is al sinds jaar en dag bekend om zijn duurzaamheid. Dit zit vaak in de details zoals de sluitring uit metaal die onverslijtbaar is en het overzichtelijke display. Kortom, met de WKF121WCS haal je een toestel in huis dat de bekende kwaliteit en robuustheid van Miele combineert met de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van energie en ecologie.

Laatst bekende prijs: € 1149.00

Bekijk alle Miele wasmachine WKF121WCS Outlet reviews

About the Author