Miele wasmachine WKF301WCS review

Miele wasmachine WKF301WCS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WKF301WCS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Je was sneller schoon dan ooit met de Miele wasmachine WKF301WCS
PowerWash is het geheim van de nieuwste generatie Miele wasmachines. Daardoor zorgt de Miele wasmachine WKF301WCS ervoor dat alle was van je hele gezin binnen een handomdraai schoon is!
PowerWash 2.0, zo heet de nieuwtse extra zuinige Miele-technologie voor wasmachines. Daarmee wassen ze tot 40 procent zuiniger dan is vereist voor een wasmachine van energie-efficiëntieklasseA+++. Spin&Spray is de basis: daarmee gebruikt de wasmachine minder water en bovendien bespaart hij op de verwarmingsenergie, ongeacht of je hem vol of halfvol laat draaien. En waar je bij veel wasmachines moet kiezen tussen een grondig schone was en een was die snel klaar is, hoeft dat bij de Miele WKF301WCS niet meer. Met QuickPowerWash levert deze wasmachine een eersteklas wasresultaat in nog geen uur tijd. Dat is bijna letterlijk een handomdraai!
Je was perfect schoon met CapDosing
CapDosing is een andere innovatie die in de Miele WKF301WCS is geïntegreerd. De speciale Miele-caps zijn een perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Je plaatst de cap in de wasmiddellade en de machine doseert dan automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wassen. Je kunt kiezen uit verschillende wasmiddelen, wasverzachters, impregneermiddel en een booster. Als je de voorkeur geeft aan een gewoon wasmiddel, dan kan dat uiteraard ook. Met de Programmamanager stel je het programma van jouw keuze in en de machine doet de rest!
Watercontrol voor meer veiligheid

Laatst bekende prijs: € 1072.00

Bekijk alle Miele wasmachine WKF301WCS reviews

About the Author