Miele wasmachine WKH132WPS Outlet review

Miele wasmachine WKH132WPS Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WKH132WPS Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Eenvoudig de was doen met geavanceerde functies
Het wordt toch steeds makkelijker om een was te doen. De MIELE WKH132WPS heeft dusdanig geavanceerde opties dat een wasje draaien bijna niet meer fout kan gaan. De machine haalt de was nog net niet voor je uit de machine, maar verder zijn er meerdere handige functies.
Welke vlek verwijder je op welke manier?
Er zijn heel wat verschillende vlekken, die je niet allemaal op dezelfde manier kunt verwijderen. Bij sommige vlekken heb je andere middelen nodig, maar welke precies? Op de MIELE WKH132WPS vind je tips voor hardnekkige vlekken. Zo hoef je jezelf geen zorgen meer te maken of een bepaalde vlek er wel helemaal goed uitgaat.
Nooit meer teveel of te weinig wasmiddel
Het correct doseren van het wasmiddel is ook nog wel een dingetje. Het kan zomaar gebeuren dat je er te weinig wasmiddel in doet en dat je niet het gehoopte effect krijgt. Teveel wasmiddel en je was ruikt te sterk. De MIELE WKH132WPS heeft een tweetal functies om dit allemaal eenvoudiger voor je te maken. We hebben het over TwinDos en CapDosing. Met deze twee functies weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid wasmiddel aan je wasprogramma toevoegt.
Een wasmachine die je was niet kreukelt
Je bent er vast wel aan gewend dat je was kreukelig uit de wasmachine komt als het programma is afgelopen. Daar hoef je met behulp van de Thermo-Softcare trommel in ieder geval niet bang meer voor te zijn. Deze trommel zorgt ervoor dat je was niet teveel kreukt. Niet alleen komt hij zo netter uit de machine, maar hij slijt ook een stuk minder snel. Dit kun je ook wel voorstrijken noemen.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Miele wasmachine WKH132WPS Outlet reviews

About the Author