Miele wasmachine WKH272WPS Outlet review

Miele wasmachine WKH272WPS Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WKH272WPS Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Uw was echt schoon met de MIELE WKH272WPS
Met de MIELE WKH272WPS wasmachine krijg je jouw was helemaal schoon. Dit weet Miele te bewerkstelligen door een aantal handige technologieën die de fabrikant aan hun wasmachine toe heeft gevoegd.
Weg met die vlekken
Als jij op zoek bent naar een wasmachine waarmee je de was pas echt goed schoon krijgt, dan kunnen we je deze MIELE WKH272WPS aanraden. Dit is een wasmachine die technisch perfect in elkaar zit. We weten natuurlijk wel dat Miele kwaliteit levert, maar voor deze machine is alles uit de kast gehaald. Neem bijvoorbeeld het TwinDos systeem waar deze machine mee werkt. Hiermee wordt elk vloeibaar wasmiddel perfect gedoseerd, zodat het optimaal zijn werk doet.
Snelle en grondige wasbeurten
Met de MIELE WKH272WPS is het niet langer meer nodig om uitgebreid te gaan zitten nadenken over het programma dat je voor een bepaalde was nodig hebt. Kies bijvoorbeeld voor Quick Power Wash om de machine de was razendsnel te laten doen, waarbij je er op kunt rekenen dat dit ook nog eens grondig wordt gedaan. Je hoeft zodoende ook niet meer heel lang te wachten als je een was wil doen waarbij je jouw was ook snel weer nodig hebt. Het is een efficiënte manier om bijvoorbeeld ook een klein wasje te doen, zonder dat hiervoor heel veel water gebruikt hoeft te worden.
Een wasmachine die alvast voor je voorstrijkt
Als je normaal gesproken een was uit de machine haalt, dan kun je er op rekenen dat je was helemaal gekreukeld is. Je kunt de was uitwringen en netjes ophangen, maar die kreukels gaan er niet zonder strijkmachine uit. Tenminste, tenzij je de MIELE WKH272WPS gebruikt. Dit is een machine waarbij je was heel netjes wordt behandeld. Door een speciaal hiervoor ontwikkelde technologie die Thermo soft-care heet, wordt de was minder gekreukeld en slijt zodoende ook niet zoveel als je misschien wel gewend bent.

Laatst bekende prijs: € 1499.00

Bekijk alle Miele wasmachine WKH272WPS Outlet reviews

About the Author