Miele wasmachine WMB120WCS review

Miele wasmachine WMB120WCS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WMB120WCS

Name
Review score

Product informatie:

De veelzijdigheid van de Miele WMB120WCS
Met verschillende wasprogramma's voor diverse soorten wasgoed en een krachtige maar energiezuinige motor, is deze wasmachine ideaal voor in elk huishouden. Doordat het een capaciteit heeft van 8 kilo, kan je een grote hoeveelheid was in één keer draaien.
Zeer zuinige wasmachine met vele mogelijkheden
Deze wasmachine is zeer zuinig in verbruik met zijn A+++ classificatie. Desondanks is het een sterk apparaat dat vele mogelijkheden biedt. Zo beschikt het over een duidelijk display waarop de wasprogramma's worden weergegeven. Daarnaast verbruikt het apparaat weinig water zodat je niet alleen op je energierekening maar ook op je waterrekening kunt besparen. De machine is op een makkelijke manier te bedienen via de draaiknop en de knoppen op het apparaat. Er kan worden gekozen voor verschillende soorten wasprogramma's waaronder Black, Cotton, Quick en Jeans. Met ruim 1600 rpm toeren en ruim 5 wasprogramma's zijn de mogelijkheden van deze wasmachine eindeloos. Daarnaast mogen ook functies zoals schuimherkenning, kinderbeveiliging, beladingsherkenning en de watersensor niet worden vergeten. Tot slot worden er ook allerlei signalen aangegeven zoals de starttijd en de weergave van de resttijd. Dit functies behoren tot de meest moderne technologieën en hierdoor is deze wasmachine een echt vlaggenschip.
Klein formaat en handig
De hoogte van deze machine is enkel 85 centimeter en de breedte ruim 59,6 centimeter. Dit maakt het apparaat vrij compact maar dit doet niet onder aan de kwaliteit. De compactheid biedt juist de mogelijkheid om een ander apparaat zoals een wasdroger ernaast te plaatsen. Met de Miele WMB120WCS heb je een kleine krachtpatser in huis waarmee je een andere kijk krijgt op het wassen van jouw favoriete kleding. De was komt gegarandeerd hygiënisch en schoon uit de machine en ziet er stralend uit na de wasbeurten. Vele mogelijkheden en besparen op geld: wat wil je nog meer?
Bekijk hier alle wasmachines van Miele

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Miele wasmachine WMB120WCS reviews