Miele wasmachine WMB120WPS Outlet review

Miele wasmachine WMB120WPS Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WMB120WPS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zeer veilig en gebruiksvriendelijk
Je krijgt bij de Miele WMB120 WPS 20 jaar garantie op alle waterbeveiligingssystemen, die bovendien dubbel beveiligd zijn tegen lekkage. Daardoor ben je bij iedere wasbeurt verzekerd van optimale veiligheid. Met de handige voorprogrammering bepaal je zelf wanneer deze wasmachine start met wassen. Het heldere display laat precies zien wanneer het huidige programma is afgelopen en je jouw heerlijk schone was weer uit de machine kunt halen.
Superzuinig en duurzaam
Deze wasmachine van Miele blinkt uit op energiegebruik, duurzaamheid en was resultaat:
Perfect voor speciale wassen: speciale stoffen hebben een speciale behandeling nodig. Miele heeft daarom unieke caps ontwikkeld met onder meer wasverzachters, impregneermiddelen en boosters. Deze caps plaats je eenvoudig in de wasmiddellade van de WMB120 WPS, die met de unieke CapDosering de inhoud van de caps precies op het juiste moment aan de was toevoegt. Zo komt ook je speciale was perfect schoon en fris uit de machine.
Intelligente wasmachine: de WMB120 WPS is uitgerust met een beladingsherkenning en een watersensor, die ervoor zorgen dat de machine precies de juiste hoeveelheid water en energie gebruikt om het perfecte was resultaat te krijgen.
Voorzien van duurzame ProfiEco-motor: in tegenstelling tot traditionele wasmachines maakt de krachtige en efficiënte ProfiEco-motor van de Miele WMB120 WPS geen gebruik van koolborstels, waardoor de machine veel langer meegaat.
Vermindert slijtage en strijktijd: de speciale Thermo-SoftCare-trommel behandelt al je wasgoed met meer zorg. Je was slijt daardoor minder snel en komt minder gekreukt uit de machine, waardoor je minder tijd kwijt bent met het strijken.
De zuinigste in zijn klasse: dankzij zijn efficiënte motor, watersensor en beladingsherkenning wast deze machine van Miele optimaal schoon met minder water en stroom. Daardoor heeft de WMB120 WPS het energielabel A+++ gekregen, wat aangeeft dat het één van de aller zuinigste machines op de markt is.
De Miele WMB120 WPS combineert een lange levensduur en het laagste water- en energieverbruik met een superieur was resultaat. Je bent bovendien jarenlang verzekerd van optimale veiligheid tijdens het gebruik van deze wasmachine.

Laatst bekende prijs: € 908.26

Bekijk alle Miele wasmachine WMB120WPS reviews

About the Author