Miele wasmachine WMH721WPS WIFI review

Miele wasmachine WMH721WPS WIFI review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WMH721WPS WIFI

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele wasmachine WMH721WPS WIFI
Deze wasmachine van Miele is met behulp van wifi te verbinden met jouw smartphone. Met de Miele@Home app kun je vervolgens de status van de machine bekijken of de wasmachine aanzetten. Bovendien is het apparaat ook nog eens zeer energiezuinig.
Op afstand bedienbaar
Behalve dat je het apparaat met jouw smartphone vanaf een afstand kunt aanzetten, is het ook mogelijk om met jouw mobiele telefoon een wasprogramma te kiezen. Dit kan zowel onderweg als thuis, waardoor de machine erg luxe is in gebruik.
Een zeer zuinig apparaat
Met de QuickPowerWash kun je een eersteklas wasresultaat verwachten. En dat zonder veel energie te gebruiken. Met een energie-effici├źntieklasse van A+++ heeft het apparaat namelijk maar een jaarlijks energieverbruik van 137 kilowattuur. Behalve dat het apparaat zuinig is met energie, verbruikt het ook maar geringe hoeveelheden water. Dit komt omdat de machine zich aanpast aan de belading, waardoor het water wordt afgestemd aan de hoeveelheid wasgoed in de trommel.
De voordelen van Miele
De sterke, koolborstelloze ProfiEco-motor zorgt ervoor dat het energieverbruik van de machine laag blijft. Bovendien maakt de motor maar weinig geluid en is deze onverslijtbaar te noemen. Hierdoor kun je jarenlang vertrouwen op deze machine. Dankzij de Thermo-SoftCare trommel wordt het strijken van de was nog gemakkelijker. Dit komt omdat de trommel het wasgoed na de laatste centrifuge alvast wat warmer maakt. Hierdoor zullen de ergste kreukels al verdwijnen en hoef je minder lang te strijken. De uitgestelde start timer laat jou zelf bepalen op welk moment in de toekomst het apparaat moet gaan draaien. Dit kan tot wel 24 uur vooruit, waardoor je dus zelfs 's avonds al kunt bepalen dat de machine de volgende dag in de avond moet beginnen met wassen. Deze Miele wasmachine WMH721WPS WIFI is vergeleken met andere wasmachines een zeer luxe apparaat te noemen. Dit heeft het apparaat vooral te danken aan de mogelijkheid om de machine met een smartphone te bedienen en aan de Thermo-SoftCare trommel die ervoor zorgt dat je minder hoeft te strijken.

Laatst bekende prijs: € 1349.00

Bekijk alle Miele wasmachine WMH721WPS WIFI reviews

About the Author