Miele wasmachine WMM162WPS review

Miele wasmachine WMM162WPS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele wasmachine WMM162WPS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Grondig en milieubewust wassen met de Miele WMM162WPS
Als je grondig en milieubewust wilt kunnen wassen, dan is de krachtige Miele WMM162WPS een goede keuze. Je weet dat je bij dit topmerk kunt vertrouwen op optimale kwaliteit en innovatieve technische prestaties. Dit solide apparaat is een buitengewoon praktisch model dat op alle fronten goed voor uw wasgoed zorgt en opvallend weinig energie verbruikt.
Een flinke wascapaciteit en een indrukwekkend toerental
Met een indrukwekkend toerental van 1600RPM, een Aquastop-systeem en een flinke wascapaciteit van 9 kg is de Miele WMM162WPS een sterke en betrouwbare partner voor het reinigen van je wasgoed. Deze wasmachine heeft een Profi Eco-motor die zelfs zeer geringe hoeveelheden wasgoed uitermate energiezuinig wast omdat er minder energie en water gebruikt worden terwijl de prestaties voor honderd procent overeind blijven. De speciale structuur va de trommel beschermd wasgoed extra goed en zorgt voor een gelijkmatiger droging. De TwinDos-techniek van dit topmodel zorgt ervoor dat precies de juiste hoeveelheid wasmiddel automatisch wordt gebruikt. De starttijd kan tot 24 uur uitgesteld worden en dankzij het AutoClean-systeem hoef je de wasmiddellade nooit meer schoon te maken wat voor nog meer gebruikersgemak zorgt. Eventuele lekkages worden tijdig door het Waterproof-systeem ontdekt waarna de watertoevoer automatisch wordt afgesloten. Zo kom je nooit voor onverwachte problemen te staan. Kort en bondig gezegd, is deze wasmachine van Miele een allround effici├źnt model waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een schoner milieu. Met de Miele WMM162WPS beschik je over:
9 kg wascapaciteit
optimaal wasresultaat
een toerental van1600RPM
een Profi Eco-motor
een wasmiddellade met AutoClean
een Waterproof-systeem ter voorkoming van lekkages
een Aquastop-systeem
tot 24 uur uitstelbare starttijd
Snel geleverd door BCC
Je vindt de Miele WMM162WPS in de online winkel van BCC of een in van de filialen in het land. Deze sublieme wasmachine kan met maximale service snel geleverd worden tegen aantrekkelijke voorwaarden en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Laatst bekende prijs: € 1349.00

Bekijk alle Miele wasmachine WMM162WPS reviews

About the Author