Proline wasmachine FP8120WE Outlet review

Proline wasmachine FP8120WE Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline wasmachine FP8120WE Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Proline FP8120WE: een gebruiks- en budgetvriendelijke wasmachine
Deze prima wasmachine is zeer zuinig (A+++) en gebruiksvriendelijk. De vulcapaciteit van 8 kilogram laat je met gemak een was voor een gezin van vier personen doen. Met het startuitstel kun je de was tot 9 uur na het instellen starten.
Plan je was dankzij het startuitstel
Het verbruik van water en energie is optimaal op elkaar afgestemd bij de Proline FP8120WE. De elektronische beladingsherkenning laat de perfecte hoeveelheid water in de wasmachine stromen om je kledingstukken helemaal schoon te maken. Met een maximum van 1200 toeren per minuut is je was bijna helemaal droog na het het centrifugeren. De Proline FP8120WE is een wasmachine voor het hele gezin. De vulcapaciteit van 8 kilogram is ideaal voor een gemiddeld gezin van 4 personen. Je kunt je wasbeurten steeds goed plannen dankzij het startuitstel, waarbij je de keuze hebt tussen 3, 6 of 9 uur.
Katoen en wol was je op de ideale temperatuur
Sorteer je graag al je types kleding om ze apart met de beste zorg te wassen, dan is de Proline FP8120WE een prima toestel voor jou. Met een kort programma fris je je blouse ‘s avonds op om ze de volgende dag terug te kunnen dragen. Zijden en wollen kledingstukken was je apart op de ideale temperatuur. En met een was op een lage temperatuur met het eco programma beperk je het energieverbruik tot het minimum. De resttijd is aangeduid op de draaiknop. Doe je altijd een voorwas? Met een druk op de knop is dit ingesteld. Het wasmiddel hiervoor vul je in een apart vakje van de zeeplade.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Met het energielabel A+++ is de Proline FP8120WE een zeer zuinige machine. Het verbruik op jaarbasis komt neer op ongeveer 196 kWh. Qua droogresultaat behoort de Proline FP8120WE tot de klasse B. De trommel en de motor van de Proline FP8120WE zijn uiterst robuust. Geluid blijft steeds beperkt. Met het wassen verkrijg je 59 dB, bij het centrifugeren hoor je maximaal 76 dB. Kortom, wens je een budgetvriendelijke wasmachine met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te kopen, kies dan voor de Proline FP8120WE.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Proline wasmachine FP8120WE Outlet reviews

About the Author