Samsung AddWash was/droog-combinatie WD70K5400OW/E review

Samsung AddWash was/droog-combinatie WD70K5400OW/E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung AddWash was/droog-combinatie WD70K5400OW/E

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Slimme ruimtewinner met ruime trommelinhoud
Met de Samsung WD70K5400OW/EN kun je al je wasgoed met één apparaat wassen en drogen, zodat je minder ruimte nodig hebt dan met een aparte wasmachine en droger. Dankzij een wascapaciteit van 7 kilogram en een droogcapaciteit van 5 kilogram doe je met deze was-droogcombinatie zonder problemen de dagelijkse was van een huishouden met vier personen.
Zeer zuinig met optimaal resultaat
Deze fraai vormgegeven was-droogcombinatie van Samsung blinkt uit op de volgende punten:
Superzuinig: dankzij slimme technieken en een uitgekiend ontwerp verbruikt de WD70K5400OW/EN tijdens het wassen en drogen weinig water en stroom, waardoor deze machine het energielabel A heeft gekregen.
Optimaal was- en droogresultaat: met de verschillende was- en droogprogramma's komt je kleding komt altijd superschoon en droog uit de machine.
Beschermt je kleding beter: de speciale EcoBubble Technologie van Samsung zorgt er niet alleen voor dat deze was-droogcombinatie minder water en stroom verbruikt, maar is ook vriendelijker voor je wasgoed. Daardoor worden je favoriete kledingstukken beter beschermd en slijten ze minder snel.
Verwijdert zelfs de moeilijkste vlekken: de Bubble Soak-technologie weekt je wasgoed in bubbels en zorgt er zo voor dat de meest hardnekkige vlekken moeiteloos verdwijnen, zelfs op lagere temperaturen.
Opvallend niet aanwezig: dankzij het lage geluidsniveau tijdens het wassen en drogen, hoor je de Samsung WD70K5400OW/EN vaak pas als zijn vrolijke melodie het einde van het was- of droogprogramma aankondigt.
Simpel wasgoed toevoegen met AddWash: zelfs als de machine al bezig is, kun je dankzij de AddWash-klep op de deur nog kledingstukken aan je was toevoegen. Zo was je eenvoudig een vergeten t-shirt mee en kun je handwas aan het einde van het programma nog mee laten centrifugeren.
Je wasgoed komt niet alleen superschoon, maar ook zeer droog uit de stille Samsung WD70K5400OW/EN. Deze handige was-droogcombinatie bespaart je veel water en stroom, en verwijdert zelfs op lage temperaturen de moeilijkste vlekken.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Samsung AddWash was/droog-combinatie WD70K5400OW/E reviews

About the Author