Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN review

Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN is handig en zuinig
Met de Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN wasmachine was je jouw wasgoed optimaal schoon en verbruik je bijzonder weinig water en energie. Door zijn AddWash-deurtje heb je nooit meer last van gescheiden sokken en ervaar je veel gebruiksgemak.
Nooit meer gescheiden sokken of ondergoed
Heb je wel eens last van bh's die je niet kunt matchen met broekjes? Of een lade vol sokken die hun partner missen? Met de Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN wasmachine verklein je de kans hierop. Als je tijdens het wassen merkt dat je een paar items vergeten bent, voeg je ze gewoon via het AddWash-deurtje toe. Dat maakt wassen een stuk eenvoudiger en je hoeft veel minder te plannen. Heb je toch nog wat kleine wasjes te doen en weinig tijd, gebruik dan de handige QuickWash-optie. In een mum van tijd is je kleine wasje weer schoon. Erg handig als je jouw favoriete outfit aan wilt en alleen maar een lichte transpiratiegeur wilt verwijderen.
Slimme opties voor een beter wasresultaat
De Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN wasmachine is voorzien van door Samsung ontwikkelde BubbleSoak- en EcoBubble-technologie. Hierdoor wordt het zeep omgezet in een schuim dat snel en diep in de vezels van je wasgoed doordringt. Het effect hiervan is dat het vuil sneller en intensiever wordt losgeweekt. Je wasmachine heeft hiervoor minder zeep en water nodig, wat voor jou en het milieu veel beter is. Als je van schone en frisse was houdt, weet je dat je ook je wasmachine regelmatig goed van binnen moet reinigen. Deze Samsung doet alvast het voorwerk. Met zijn Eco Drum-technologie zorgt hij er zelf voor dat hij vanbinnen zo min mogelijk vuil wordt.
Nagenoeg stil en zuinig voor je portemonnee
Ben je niet thuis en wil je toch wasjes draaien? Geen enkel probleem met deze handige Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN wasmachine. Je kunt hem gewoon bedienen met je smartphone. De SmartCheck-app gaat je veel profijt geven. Met een geluidsniveau van 54 dB produceert hij geen achtergrondlawaai en met een jaarverbruik van 208 kWu mag je hem ook gerust een zuinige wasmachine noemen.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Samsung AddWash WD80K5A00OW/EN reviews