Samsung QuickDrive wasmachine WW10M86INOA/EN review

Samsung QuickDrive wasmachine WW10M86INOA/EN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung QuickDrive wasmachine WW10M86INOA/EN

Product informatie:

Samsung QuickDrive wasmachine WW10M86INOA/EN
Heel veel handige opties in één trommel. Deze zuinige Samung QuickDrive heeft 't. Super schoon wassen met EcoBubble en snel wassen met QuickDrive. Kledingstuk vergeten? Stop het er naderhand bij door het AddWash deurtje te openen.
Ergonomie van de Samsung QuickDrive wasmachine WW10M86INOA/EN
Deze Samsung QuickDrive is een behulpzame jongen. In energie-efficiëntieklasse A+++ is hij alvast vriendelijk voor je energierekening. Met een geluidsniveau van 48 dB tijdens het wassen en 72 dB tijdens het centrifugeren stelt hij zich bescheiden op. Het kinderslot houdt ondernemende kinderhandjes tegen en je hoeft nooit bang te zijn voor lekkage in je kamer met de AquaStop-functie. Kledingstuk vergeten? Met de Samsung QuickDrive wasmachine WW10M86INOA/EN heb je mazzel. Hij heeft een speciaal AddWash deurtje waarin je dat kledingstuk alsnog aan je draaiende was kan toevoegen. Je kan daar ook kleding toevoegen die je met de hand hebt gewassen en die je nog even wilt spoelen.
Wassen maar!
Tijd om een was te draaien. Het bedienen doe je met een draaiknop en de resterende tijd indicatie lees je af van een ingebouwd LED scherm. Door QuickDrive hebben de programma's gemiddeld een 20% kortere wastijd! Je vindt onder meer de volgende programma's op deze Samsung Quickdrive:
Kort programma (15 minuten)
Katoen
Synthetisch
Beddengoed
Wol
Hygiënisch stomen
Fijne was
Eco Trommel reiniging
Als je was eenmaal draait, is deze lekker stil met behulp van de VRT-M technologie. Met krachtige magneten en een trillingssensor blijft de wasmachine in evenwicht en worden trillingen verminderd.
EcoBubble en BubbleSoak
Vuil en vlekken worden aangepakt door de Samsung EcoBubble en BubbleSoak technologie. De EcoBubble technologie zorgt dat er altijd krachtig wordt gewassen door water om te zetten in bubbels. Zelfs op lage temperaturen! Voor echt nare vlekken kan je met één druk op de knop BubbleSoak inschakelen, die jouw kleding grondig laat weken in zeepbellen om vlekken te verwijderen.
Daarom de Samsung QuickDrive wasmachine WW10M86INOA/EN
Een was draaien is niemands hobby, maar deze Samsung QuikckDrive maakt daar een snelle klus van. Daarnaast is hij zuinig (A+++), stil en voorzien van alle gemak. Zelfs voor vervelende vlekken en vergeten wasgoed is er een oplossing!
Lees hier meer over de functionaliteiten van de Samsung Quickdrive

Laatst bekende prijs: € 1339.00

Bekijk alle Samsung QuickDrive wasmachine WW10M86INOA/EN reviews

About the Author