Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OBW/EN review

Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OBW/EN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OBW/EN

Product informatie:

De Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OBW/EN: hoogtechnologisch en zuinig
De Samsung QuickDrive WW90M642OBW/EN is een echte topper binnen het aanbod wasmachines. Met een capaciteit van negen kilogram kun je al heel wat kleding, lakens of tafelkleedjes tegelijk wassen. Het EcoBubbles-systeem zorgt ervoor dat het wasproduct tot in de diepste vezels doordringt.
Weinig wasproduct nodig
Dankzij dit EcoBubbles-systeem hoef je maar heel weinig wasproduct te gebruiken. Het toestel zorgt ervoor dat het tot minuscule bubbeltjes opgeschud wordt zodat het tot in de fijnste vezels doordringt. Bovendien zijn er nog heel wat andere slimme functies bij deze Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OBW/EN. Zo bepaalt de beladingssensor hoe veel water de wasmachine verbruikt. Een vochtigheidssensor bepaalt dan weer de duur van het centrifugeren. De automatische trommelreiniging draagt op zijn beurt bij tot de duurzaamheid van dit toptoestel.
Verschillende wasprogramma’s
Je kunt gebruik maken van heel wat verschillende wasprogramma's bij de Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OBW/EN. Zo is er een programma voor fijne was, voor katoen of voor synthetische kledingstukken. Korte wasjes of een volledig koude was zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld voor wollen truien. De wastijd is altijd in tijd beperkt door het QuickDrive-systeem.
Koolborstelloze motor
Dit toestel is uitgerust met een koolborstelloze motor. Daardoor is het toestel stiller dan traditionele wasmachines, het maximale geluid bedraagt 49 dB tijdens het wassen en 73 dB tijdens het centrifugeren. Dit type motor zorgt ook voor een grote bezuiniging qua energieverbruik. Met een gemiddeld verbruik van 130 kWh is dit een zeer zuinige wasmachine. Het heeft dan ook de energieklasse A+++.
Hoogtechnologisch
Met zijn afmetingen van 85 centimeter in de hoogte, 60 centimeter in de breedte en 60 centimeter in de diepte kun je dit toestel overal plaatsen: in je berging, in de keuken of in de garage. Bovendien kun je er je droogkast gemakkelijk op plaatsen om ruimte te winnen. Kortom, ben je op zoek naar een hoogtechnologische wasmachine die je was telkens weer schoonmaakt en bovendien ook nog zeer zuinig is, dan is de Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OBW/EN een fantastische keuze.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Samsung QuickDrive wasmachine WW90M642OBW/EN reviews

About the Author