Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN review

Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN: topkwaliteit en optimaal gemak
In een modern huishouden is een goede wasmachine geen overbodige luxe. We zijn eraan gewend dat we dagelijks kunnen beschikken over schoon wasgoed. De Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN is een goede aanschaf als je over topkwaliteit en optimaal gemak wilt beschikken.
Al je wasgoed perfect gereinigd
Wanneer je zuinig bent op je wasgoed, ben je er met de Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN zeker van dat je was uitstekend gereinigd wordt. Als je vergeten bent om een favoriet kledingstuk in de was te doen, dan kun je dit met de AddWash optie snel en eenvoudig toevoegen terwijl de was al draait. Ook een handwasje kun je op deze wijze gemakkelijk even toevoegen om te centrifugeren of te spoelen. De EcoBubble™ technologie zet je wasmiddel om in schuim dat vlot binnendringt in de stof van je wasgoed. Zo wordt het materiaal maximaal beschermd terwijl vuil eenvoudig verwijderd wordt. Dit werkt zelfs zeer goed op lage temperaturen en levert ook een aantrekkelijke energiebesparing op. De innovatieve Digital Inverter Motor heeft een lange levensduur, een stille werking en een perfecte energie-efficiëntie. Via een smartphone-app kun je het automatische Smart Check programma gebruiken dat problemen herkent en analyseert en de juiste oplossingen hiervoor biedt. De Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN geeft je de beschikking over:
een aantrekkelijk modern design
een praktische AddWash optie
EcoBubble™ technologie
een innovatieve Digital Inverter Motor met een lange levensduur
een praktisch Smart Check programma met app voor smartphone
8 kg wascapaciteit
1400 RPM Centrifugesnelheid
een stille werking. 53 dB wassen en 74 dB centrifugeren
een goed leesbaar ingebouwd display
resterende tijd indicatie
Energie-efficiëntieklasse A+++
Een veilig kinderslot
De scherp geprijsde Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN is een perfecte keuze wanneer je zorgeloos wilt genieten van topkwaliteit en optimaal praktisch gebruikersgemak.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Samsung wasmachine Addwash WW80K5400WW/EN reviews

About the Author