Samsung wasmachine WW70J5585MW/EN Outlet review

Samsung wasmachine WW70J5585MW/EN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung wasmachine WW70J5585MW/EN Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Topwasmachine van Samsung
Schone en lekker ruikende was, daar geniet iedereen van. Met de Samsung WW70J5585MW/EN wasmachine is dat geen enkel probleem. In een handomdraai is de was gedaan, want je kiest voor een wasautomaat voorzien van de nodige gemakken. Dankzij diverse technologieën haal je een product in huis waar je optimaal van profiteert.
Vuile kleding wordt altijd schoon
Dankzij de innovatieve EcoBubble wastechnologie was je op lage temperaturen, maar wel met de beste wasresultaten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Vervolgens worden er schuimbellen aangemaakt die diep doordringen in je wasgoed. Deze technologie zorgt er verder voor dat er geen warm water nodig is voor het grondig schoon krijgen van je wasgoed. Daarmee bespaar je niet alleen energie, maar ook geld op je energienota. Tenslotte zorgt het Bubble Soak programma ervoor dat extra vervuilde was helemaal schoon wordt.
Specificaties van de Samsung WW70J5585MW/EN
Je koopt deze wasautomaat tegen een mooie prijs en bovendien profiteer je van diverse voordelen dankzij een ruime hoeveelheid specificaties van dit product:
De wasmachine is voorzien van een zelfreinigende wasmiddellade
De wasautomaat wordt beveiligd tegen waterschade dankzij de overloopbeveiliging en Aqua Stop
De weegsensor zorgt ervoor dat het wasprogramma wordt afgesteld op het soort was dat je wilt draaien
Kleding slijt minder snel vanwege de Diamond Drum™-trommel
De wascapaciteit bedraagt 7 kilo
Een aantrekkelijk geprijsde wasautomaat
Als je op zoek bent naar een kwalitatieve wasautomaat, dan kun je met dit type wasmachine van Samsung uitstekend uit de voeten. Het product is aantrekkelijk geprijsd en bovendien profiteer je altijd van fabrieksgarantie. Ben je recent verhuisd naar een nieuwe woning en ben je op zoek naar een kwalitatieve wasmachine? Of is je huidige wasautomaat aan vervanging toe? De Samsung WW70J5585MW/EN is een wasautomaat voor het hele gezin en een echte aanwinst voor in huis.

Laatst bekende prijs: € 389.00

Bekijk alle Samsung wasmachine WW70J5585MW/EN Outlet reviews

About the Author