Samsung wasmachine WW90J6603EW/EN review

Samsung wasmachine WW90J6603EW/EN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung wasmachine WW90J6603EW/EN

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Samsung WW90J6603EW/EN
Met de Samsung WW90J6603EW/EN wasmachine heb je een ruime wascapaciteit om het wasgoed van een groter dan gemiddeld gezin efficiënt te wassen. Je kunt het wasprogramma eenvoudig aanpassen op kleine wasjes of wasgoed dat extreem vuil is.
Snel en slim wassen
Met de Samsung WW90J6603EW/EN was je snel en slim met een verbluffend resultaat. Met name als je de volledige wascapaciteit van 9 kilo niet benut, kun je een kleine hoeveelheid en licht bevuilde was extra snel wassen. Heb je de wasmachine aangezet voordat je de deur uitging? Dan heb je via de mobiele app ook op afstand inzicht in het wasproces. Ten slotte pak je hardnekkig vuil effectief aan met de EcoBubble-technologie.
Quick Wash voor een snelle was
De Samsung WW90J6603EW/EN is met het label A+++ een zeer energiezuinige wasmachine. Wanneer je een klein wasje wilt draaien, kun je kiezen voor het Quick Wash-programma zodat je binnen een uur klaar bent. Dat bespaart je dus niet alleen tijd, maar ook energie.
Op afstand controle met Smart Check
Om ook inzicht in het wasproces te hebben wanneer je niet thuis bent, kun je de app downloaden op je smartphone. Wil je graag weten of het wasprogramma is afgelopen of meldingen krijgen bij storingen? Open de app en je weet direct hoe het staat met je wasgoed.
Perfect resultaat met EcoBubble-technologie
Deze Samsung wasmachine is uitgerust met de EcoBubble-technologie die op een energiezuinige manier zorgt voor een perfect wasresultaat. Door bubbels te vormen in de trommel dringt het wasmiddel diep door in de stoffen. Zo wordt hardnekkig vuil effectief aangepakt, zelfs op een lage temperatuur. Profiteer met deze wasmachine van de modernste technologieën van Samsung om zelfs extreem vuile kleding snel en efficiënt te wassen.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Samsung wasmachine WW90J6603EW/EN reviews