Siemens bovenlader wasmachine WP12T447NL review

Siemens bovenlader wasmachine WP12T447NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens bovenlader wasmachine WP12T447NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens WP12T447NL: praktische afmetingen en schoon wasresultaat
De Siemens WP12T447NL is een uitstekende bovenlader wasmachine met praktische ruimtebesparende afmetingen en schone wasresultaten. In een modern huishouden levert deze automaat van een topfabrikant dagelijks optimale prestaties door innovatieve techniek en een duurzame constructie.
Snelle en doeltreffende behandeling van je wasgoed
Een wasmachine als de Siemens WP12T447NL doet precies wat hij moet doen, namelijk: snel en doeltreffend je wasgoed behandelen. De degelijke roestvrijstalen trommel is geschikt voor 1 tot 7 kg wasgoed. Het ruim bemeten display draagt zorg voor maximaal gebruikersgemak en flexibiliteit. Snelheid, temperatuur, programmastappen en een aantrekkelijke extra functie als de 24-uurs eindtijduitstel kun je moeiteloos van het display aflezen. Daarnaast is er ook nog het korte 15 minuten wasprogramma dat kortere wasstappen voor spoelen en centrifugeren biedt voor licht vervuilde kleine hoeveelheden wasgoed. Het uitgekiende waterPerfect Plus 3-D sensorsysteem van deze wasmachine zorgt voor een optimale hoeveelheid water in de trommel die precies past bij de hoeveelheid wasgoed en het materiaal. Zo weet je zeker dat bijvoorbeeld katoenen of synthetisch wasgoed exact de juiste behandeling krijgt. De tot 24 uur uitstelbare starttijd is eveneens een handige extra die voor nog meer wasplezier zorgt. Daarnaast is het energieverbruik verrassend laag waardoor het gebruik van deze wasautomaat een mooie financiële besparing oplevert. Aantrekkelijke specificaties van de Siemens WP12T447NL zijn:
compacte ruimtebesparende afmetingen
fraai modern design
een roestvrijstalen trommel voor 1 tot 7 kg wasgoed
een goed leesbaar functioneel display
verschillende wasprogramma’s
en extra kort15 minuten wasprogramma
het waterPerfect Plus systeem
tot 24 uur uitstelbare starttijd
Energieklasse A+++ voor een zuinige werking
Met de aanschaf van de Siemens WP12T447NL bij BCC doe je goede zaken. Naast een scherpe prijs, heeft deze wasmachine veel efficiënte mogelijkheden. Je kunt dit betrouwbare apparaat snel en eenvoudig bestellen in de online winkel of aanschaffen in een van de filialen van BCC.

Laatst bekende prijs: € 598.00

Bekijk alle Siemens bovenlader wasmachine WP12T447NL reviews

About the Author